Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel bio procjenitelj,šta kaže?
a rama??
Znači,vilica,prednja maska,žmigavac,ralica,maska di je brava i ona unutarnja iza blatobrana.U jbt ima dost tog.
Ma nebi ja uzimao novo,kad se i ovako nađe po forumu stanje kao novo.Prošao bi jeftinije.
vilice se daju poravnat,ako je samo stup spigan,ak su i štapovi onda nis...a plastike ak imas djelove najmanji problem rjesit...al ak neces radit kupi drugo i sacuvaj nes za kurve !!
i ja sam nahebo - po drugi put - išo preticat kolonu preko duple pune - tip se s voyagerom našo okrenut prek duple pune - onak na 2 puta....ja vilicu spigo i dao ravnat - tipu razvalio zadnji desni kraj - ipak imam 85 kila---- majku mu daruvarsku u zagrebu se našo okretat------ na ilici kod kaptol carga...... samo kaj nitko ne želi ravnat vilice i ak slučajno želi to ti je pola nove.....
pa kad je to bilo?
prije tjedan dana u petak ujutro na putu na poso...u 8,30...tip se u onoj gužvi našo okretat na ilici...a majke ti!al ima bisera koji nemaju ni krvi u mozgu....(a ja na takve uvijek naletim - mogo bi radit u policiji)ja ipak vozim kymca, al ovo tvoje gledat.....sve mi žao...lep skut....poravno vilicu, nisam testiro...slažem remenicu...mjenjam lagere...idemo dalje...sljedeći put moram pogodit barem nešt veće od voyagera....