Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jesi ti kriv ili??
jbg, šteta... tebi nije nista pretpostavljam??
Jesam, čim sam išao preticat na punoj crti, kriv sam. a bila je velka kolona koja nije bila u pokretu i mislio sam malo se probiti kad ono, samo od jednom se nađem na podu. nisam se ni brzo vozio kroz tu gužvu a i nisam ni vidio da je tip davao kakav žmigavac, jer da sam vidio, sigurno bi stao.
jebene su te prometne meni je izletio mrtvi policajac ili lezeci i malo me samo digo od zemlje i tak xD
a jbg... dogodi se. makar se nije trebalo dogoditi. ma bitno mi je da meni nije ništqa strašno. sutra idem k doktorici jer me koljeno počelo žešće boljeti ali mislim da nije ništa povrijeđeno, da je samo natučeno. kad sam ja na nogama, znači da je sve ok. a za motor će se već nešto srediti.
Znači ti niš ne plačaš, tj samo plačaš sebi štetu, a njemu plača tvoje osiguranje? Ili kak to ide?
malo sam razmišljao i sjetio se da sam mogo ipak zvati policiju nek dođu i možda nebi bio kriv. mogo sam reći da unatoč punoj crti da nisam prelazio na drugu kolničku traku, tj. da sam se vozio po svojoj traci. možda bi prošlo.
jest jest pa bi ti napisalji jos iljadu kuna za izazivanje nestrece. I kolko saam procito sta nisi ti kolonu pretico