Tehnički kutak > Styling skutera

Tom's Runner

<< < (10/16) > >>

marko.p:
kaj ti misliš da nema razlike između pravog xenona koji koji košta 300 kn ili te tvoje "xenon" žarulje za 50 kn......xenon žarulja nemože svijetlit bez balasta,pa daj ne pričaj gluposti....

Drnda:
ako ti tako kazes... sorry na prijedlogu :-X

marko.p:
pa nemoj se ljutit,samo kažem da xenon žarulja,tj. žarulja punjena plinom nemože svijetlit bez balasta.....i xenon daje puno više svijetlosti od te plave.....

Drnda:

--- Citat: marko.p - 10 Veljača, 2008, 20:41:46 ---pa nemoj se ljutit,samo kažem da xenon žarulja,tj. žarulja punjena plinom nemože svijetlit bez balasta.....i xenon daje puno više svijetlosti od te plave.....

--- Kraj citata ---
)
sta joj je balast (ne kuzim) , uglavnom vidio sam i ksenon i ovu pa ne vidim nikakvu razliku ali najozbiljnije.

marko.p:
 pa vidim ja ti ne kužiš ali mi nije jasno zašto onda pričaš o nečemu kad neznaš.....kaj se mene tiče neznam kaj bi ti rekal kad nevidiš razliku između obične plave i xeneona....razlika je jako velika i mislim da se tu nema kaj pričat...

obična ti korist žarnu nit od wolframa a xenon ti nema žarne niti već luk između dvije elektrode i napon između te dvije elektrode prvo poveča sa 12V na nekih 25 000 V pa se stabilizira na nekih 8 000 V,za to ti treba balast što znaći i dokazuje da ti nemaš žarulju punjenu xenonom na autu već običnu pofarbanu plavu koja nikako nemože bit slična xenonu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju