Tehnički kutak > Styling skutera
Tom's Runner
Tommek:
--- Citat: marko.p - 07 Veljača, 2008, 22:42:13 ---daj j#bote ne pričaj gluposti kad nikako nemože bit ista xenon žarulja i obična plava.......i kakva je to žarulja punjena xenonom koja svijetli bez balasta?? ajd da i to čujem....
xenon se itekako isplati stavit i neznam kakve veze ima bilo to 50 ccm ili jaće...
--- Kraj citata ---
nije ni slicna,slazem se.imao je susjed na autu te plave i kaze da cak slabije svijetle nego obicne "bijele",dok je xenon druga prica.
marko.p:
meni je bila jedna rikla na autu i ja kupio u metrou nekakve plave i bilo je gore nego s običnim,po kiši se nije ništa vidilo
Tommek:
--- Citat: marko.p - 08 Veljača, 2008, 10:05:40 ---meni je bila jedna rikla na autu i ja kupio u metrou nekakve plave i bilo je gore nego s običnim,po kiši se nije ništa vidilo
--- Kraj citata ---
e to bas to.
isto mi je i susjed rekao.po kisi da je jos strasnije.kaze eventualno prek ljeta staviti...
marko.p:
nema ništa bez xenona
Drnda:
xenon je plemeniti plin i zarulja je napunjena sa xenonom, kada se iz zarulje potrosi xenon onda radi kao i ova obicna zarulja.
Valjda znam ako su mi na autu :angry9: , svitli 500x puta bolje od obicne :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju