Tehnički kutak > Styling skutera
Tom's Runner
Tommek:
kazu svaka promjena je dobra,makar bila i losa...
nisam vidio ovakva ni jedna pa da probam...
u pocetku bijase...
trenutno stanje...
ako imate jos kakvu ideju sto zazelenit,samo dajte...:D
ovo mi je bila inspiracija...haha XD
lijep pozdrav ;)
MaLi_OdvALjivAc:
moze ovaj crveni krug na felni u zeleno..;)
replcnt:
da ga j.beš meni ovo ko da je u paint shopu obojano u zeleno :happy8: pogotovo ona prva slika, malo mi smrdi :laughing7:
na prvoj slici na zadnjem kraju imaš crveno zeleni checker board na drugoj ga niđe, đe nesto :D
Tommek:
--- Citat: replcnt - 27 Siječanj, 2008, 15:19:23 ---da ga j.beš meni ovo ko da je u paint shopu obojano u zeleno :happy8: pogotovo ona prva slika, malo mi smrdi :laughing7:
na prvoj slici na zadnjem kraju imaš crveno zeleni checker board na drugoj ga niđe, đe nesto :D
--- Kraj citata ---
znao sam da ce neko posumnjati hahaha
ne ono je bilo prvo vece kad sam stavljao, pa sam ujutro samo poskidao to iza... :icon_thumright:
mislio sam staviti i tamo tako zeleno ali mi ne pase nekak... ;D
replcnt:
--- Citat: Tommek - 27 Siječanj, 2008, 15:22:28 ---
--- Citat: replcnt - 27 Siječanj, 2008, 15:19:23 ---da ga j.beš meni ovo ko da je u paint shopu obojano u zeleno :happy8: pogotovo ona prva slika, malo mi smrdi :laughing7:
--- Kraj citata ---
znao sam da ce neko posumnjati hahaha
ne ono je bilo prvo vece kad sam stavljao, pa sam ujutro samo poskidao to iza... :icon_thumright:
mislio sam staviti i tamo tako zeleno ali mi ne pase nekak... ;D
--- Kraj citata ---
joj tomek koji li si ti,mislio si naz zajebat :toothy12: hehehehe u pejnt šopu obojo skuter :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju