Remen je koji treba bit, prodao mi ga frend što ima dučan za skuter dijelove kaže to je to, pitao ja dal da uzmem deblji rekao on on odmah ''nene ovo uzmi'', ali deblji je od mog istrošenog
Kreče sad dobro, iz pete je kretao kad su mi se ''odsložile'' rolice u variomatu bez da sam skužio dok sam natezao glupi remen na kvačilo. Sa 3 rolice sam se uspio malo provozat al ne na punom gasu jer mi je trokirao (nema benza) zatim sam mu stavio nazad svih 6 i nakon 100m ostao skroz bez benza
Al kolko sam mogao skužit sa samo 3 rolice dizao okretaje slabo vukao, ah, kad bih bolje razumio utjecaj težine rolica :/
Btw, skuter sam platio 1500kn, od roma ga kupio, izgleda ko zadnje g#vn%
Nebih sad htio kupovati 3 seta rolica, čisto za što manje para napravit da ide bar normalno kao serijala, dođe mi da nabavim stock auspuh, ali i to je investicija nepotrebna kad več imam glupi arrow
Sr-ku sam si uzeo jer se skidam s motora, imam vxr-a več 10 godina u svom vlasništvu kojeg ču se sad rješiti, kao i honde cb 400f iz 1975, dosta mi odlaženja na sahrane jer vozač auta nije poštivao prednost motociklista. Ali živim uz more i po ljeti je pre-dobro imat skutić, pa eto, s ovog neču poginut do mora i nazad, tako nekako razmišljam. Sve znam naravno i sa skutera mogu najebat....ali bar ču ič nekih 40-60kmh a pri toj brzini mogu čak i zakočit kad god treba. Dok vxr i ova honda....gušt mi je to ganjat i skoro uvjek idem iznad ograničenja htio ja to ili ne, nemogu prdit 40kmh s tim motorima, a s pedesetkom mogu bez beda, i to se još dere čini mi se kao da letim
Zapravo pustit ču arrow činit če mi sa da idem brže, a i šupcima čoravim u autima ću davati dodatni zvukovni signal koji će ih obavještavati o mojoj hebenoj prisutnosti