Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
da kaze mi neki lik da sa velikim airboxom bez limica ide dizna 75 i red spongeali sad sam stavio limic i opet neide kako treba mislim kao ostane bez benzemiki provjerio sam vakum ventil bez brige samo je moguce da ne radi konstantno jer curi benzin iz cijevi i onda prestane a kad povucem vakum pisa ko lud znaci radi ne kuzim zasto tako ostaje bez benze kao izgubi gas i onda ga dobi
evo danas opet sve probao i nista zna neko kako rijesiti taj problem??sutra cu probat kupit drugu svijecicu pa cemo vidjet ali cisto sumnjam da je do nje do karba nije sto posto znaci ostala mi je struja mozda bobina??
Moze bit i da je do struje,meni je bobina otkazala,znaci imao je iskru al jako slabu jos na to je preljevao jer vakum ventil je nekad radio nekad ne,ako imas od koga posudi cdi pa probaj...A jel tesko pali?
da se nadovezem...kako se more napravit vakum ventil
pozz ekipa ovako imam problem sve je novo na skutu radilica lezajevi semerinzi jedino termo grupa je presla nesto sitno kmevo problema pitanje karb dizna 64 bez limica na veliki airbox kad dam preko pola gasa se ugusi znaci veliki dotok zraka stavim limic isto dizna 64 sa leotouring ide ko blesav svjecvica skurije smeđkasta ali kad svako toliko dam pun gas on prvo napravi kao buuuuu i onda povuce kao zastuca e sad jel moguce da je problem sa dotokom goriva tzv. vakum ventilom
pocne stucat tek kad se zagrije a razina svaki put u casici je bila vise od pola pune promjenio svjecicu i skuzio da dok se vozis prvih par minuta ide ko lud zagrije se pocne stucat od 2/4 gasa na gore ali mislim da je stvar negdje u struji jer kad ga ponovno ugasim stanem i upalim ide dobro i onda opet tako jede pohane kruske hehe pokusat cu cdi i bobinu zamjenit od frenda stavi pa cemo vidit
Cek,koliki je vremenski razmak izmedju kad ga ugasis i ponovo upalis?