Tehnički kutak > Tuning skutera

Dojmovi o federima kvačila od serijale do midrace!

<< < (6/9) > >>

maminjo:

--- Citat: iabram - 31 Svibanj, 2011, 00:00:31 ---a na kolko pustaju rpm polini crni???
ja bi ih stavio na baotian imam sad rolice 4.9 pa bi sad jos stavio tvrde federe
jer sa ovim serijskim malo pipnem gas on vec krece

--- Kraj citata ---

Ak misliš za serijsko kvačilo....crni ti puštaju na 4000-4500rpm.....oni su ti ubiti zamjenski za serijske federe

A šta je tu loše da kreće čim pipneš gas.....šta bi tvrđe da moraš davati skoro full gas da kreneš i da ti se skut dere u prazno? ne trebaju tebi na baotiana tvrđi federi

iabram:
al nema mi nista lufta na gasu,cim malo pipnem gas on vec krece
al onda cu ja stavit te crne
jel ima ko tu od vas za prodat te crne polini?  :icon_biggrin:

marin-w:

--- Citat: ivan pralas - 30 Svibanj, 2011, 22:01:09 ---da probas staviti crne iz mhr paketa rekao bi da je ovo macji kasalj :icon_biggrin:
eno,ja ih vec pokusavam pola sata navuci sa sajlom od metra ali da ga jebes nejde,treba jos malo :toothy3:
skoro sam poginuo dok sam stavljao te jebene federe :laughing7:

--- Kraj citata ---

Kad stavljas tvrde koje nenozes navuc rastavis kvacilo i kad vratis nataknes svaku malo pod nekim kutem prema unutra ili kako vec da sjedne i zapne na osovinicu. Onda uzmes cekic i svaku malo lupis i ides u krug dok ne sjednu. Ja sam tako stavljao najtc
vrdje bez problema,cas posla :)

ivanm:
te specifikacije koje pišu na uputstvima nisu relevantne.. pogotovo uspoređivati malossi i polini uputstva.. tuner nikada ne štela po uputstvima nego po osjećaju..

3alfa3:

--- Citat: ivan pralas - 30 Svibanj, 2011, 22:01:09 ---da probas staviti crne iz mhr paketa rekao bi da je ovo macji kasalj :icon_biggrin:
eno,ja ih vec pokusavam pola sata navuci sa sajlom od metra ali da ga jebes nejde,treba jos malo :toothy3:
skoro sam poginuo dok sam stavljao te jebene federe :laughing7:

--- Kraj citata ---

--- Citat: ivanm - 30 Svibanj, 2011, 22:37:55 ---vjerujem ti. Stavljao sam plave mhr na deltu i poludio.

--- Kraj citata ---

Ja stavljao svakakve i uvijek je islo izuzetno lako  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju