Tehnički kutak > Tuning skutera
Dojmovi o federima kvačila od serijale do midrace!
pralas:
--- Citat: ivanm - 30 Svibanj, 2011, 12:21:26 ---.. još me rame boli od natezanja plavih a ti bi sad natrag mekše :nono: ko žena si maminjo... šuti i vozi :icon_thumright: samo gaaaaas
--- Kraj citata ---
da probas staviti crne iz mhr paketa rekao bi da je ovo macji kasalj :icon_biggrin:
eno,ja ih vec pokusavam pola sata navuci sa sajlom od metra ali da ga jebes nejde,treba jos malo :toothy3:
skoro sam poginuo dok sam stavljao te jebene federe :laughing7:
ivanm:
vjerujem ti. Stavljao sam plave mhr na deltu i poludio.
3alfa3:
--- Citat: maminjo - 30 Svibanj, 2011, 19:57:42 ---Jesi probo jedne i druge? koji su tvrđi od tih žutih..polini ili malossi.....po tehničkim specifikacijama proizvođača su tu negjde možda čak malossi malo tvrđi
--- Kraj citata ---
Jesam. Polini su mrvicu tvrdji, ali toliko je to slicno da je svejedno
maminjo:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Svibanj, 2011, 22:46:44 ---Jesam. Polini su mrvicu tvrdji, ali toliko je to slicno da je svejedno
--- Kraj citata ---
Imam jedne skroz nove polini žute i zelene, a malossi žuti sam jučer skinuo nakon 4000km i malo su omekanili ali ne previše......
rađe bi stavio nove polini, ali s obzirom koliko mi sad klizi kvačilo sa plavima bojim se da će i sa žutima isto, ak su tvrđi od malossijevih..možda zelene? po polini specifikaciji plavi puštaju na 7000rpm, žuti na 6000rpm, a zeleni na 5000rpm, ali kad ih ovako rukom isprobavam djeluju mi hebeno tvrdi i žuti i zeleni!
Možda tu igra ulogu i novo zvono koje sam stavio stage6(400g) koje je dosta lakše od serijskog(650g), malossijevog(600g) ili rms-ovog..lakše je za čak 200-250g......možda i to igra ulogu da mogu ići mekši federi
iabram:
a na kolko pustaju rpm polini crni???
ja bi ih stavio na baotian imam sad rolice 4.9 pa bi sad jos stavio tvrde federe
jer sa ovim serijskim malo pipnem gas on vec krece
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju