Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem s skutom - teško pali
ChRiStIaN:
ja nalijao pola litre napravio nekoliko đireva i osto bez benze...ulio jos malo i opet ostao al n akon kaj sam nalijao 2,3 puta na kurblu i sve je bilo kak treba... :dontknow:
pitaNS:
moguće je da ti je povukao i prljavštinu na dnu rezervoara...zato nije preporučljivo ostati bez benzina jer ti onda i taj talog na dnu povuče pa moguće da je zapušio negde u karbu...
probaj izduvati diznu!
igor.sb:
s obzirom da se vozim vec jedno 2 god stalno na rezervi...znaci uvijek mi je lampica upaljena
malo malo pa nestane goriva
i uvijek iz prve pali, moj ne pozna nikakav talog i ostala smeca u rezervaru :frajer:
Yamaha_spy:
Najbolje je ima pola rezervara ili ispod polovice. Tako ja uvjek imam za stunt. Da se ne mucka i kada ga stavim okomito da nebi van islo, iako mi to nikad nije bilo.
Uglavnom nikad do cepa nije gušt :frajer:
ChRiStIaN:
--- Citat: igor.sb - 27 Siječanj, 2008, 03:47:11 ---s obzirom da se vozim vec jedno 2 god stalno na rezervi...znaci uvijek mi je lampica upaljena
malo malo pa nestane goriva
i uvijek iz prve pali, moj ne pozna nikakav talog i ostala smeca u rezervaru :frajer:
--- Kraj citata ---
ti valdja tocis na tifonu, OMVu...tam ni nema sumpora bokte, benzin cist ko suza...natoci nekoliko puta na ini...meni motor opce nece ic...mi tu neamo nis osim 95 oktana a na tome mi skuter cudno radi, pa moram 10 kilometara na benzinsku da natocim na tifonu 98 BS ili OMV 100
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju