Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem s skutom - teško pali

(1/4) > >>

Shevinho:
Dakle skut sam složio... Motor je palio iz prve, cim sam stisao puc...E sad, jučer mi se dogodilo da sam ostao bez goriva. i ja uredno natocim gorivo i vise Bogu nebi ga upalit. On vergla ali nece... Ako malo duže verglam onda onako ce nece, pa nakraju jedva, jedvice upali...U cem je problem... Stavio novu radilicu, ležajeve,karike...više neznam, skoro sam poludil.
Svjecica daje urednu iskru...Help, to mi se nije nikad desilo

ChRiStIaN:
pa normalno da je teze upalio kad si ostao bez benge lol

3alfa3:
Kad skut ostane bez benzina, palis ga bez gasa da podtlak bude sto jaci i benzin sto prije stigne do fergazera i da smjesa ne bude presiromasna (previse zraka). Iz istog razloga se tako pali i hladan skuter.

Ljudi cesto misle da davanjem gasa daju vise benzina, a zapravo daju vise zraka fergazeru.

replcnt:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Siječanj, 2008, 11:25:47 ---Kad skut ostane bez benzina, palis ga bez gasa da podtlak bude sto jaci i benzin sto prije stigne do fergazera i da smjesa ne bude presiromasna (previse zraka). Iz istog razloga se tako pali i hladan skuter.

Ljudi cesto misle da davanjem gasa daju vise benzina, a zapravo daju vise zraka fergazeru.

--- Kraj citata ---

upravo to, i kad ostaneš bez benge, ad natočiš ponovo, probaj prije neg upališ puhnut 2-3 puta jako u rezervoar al ono pod pritiskom, začepiš oko usta sve i u rupu tako da se spusti benga u pumpicu

Shevinho:
Sve je to uredu... Ja inace kad mi ostane bez goriva onda uzmem vakum cijevcicu i povucem  par puta dok se ne napuni casica, ali izgleda da je neki kvar s karbom... Plovak steka, znaci moderatori moze lock :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju