Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem s skutom - teško pali
igor.sb:
--- Citat: KicHo7 - 27 Siječanj, 2008, 10:31:11 ---
--- Citat: igor.sb - 27 Siječanj, 2008, 03:47:11 ---s obzirom da se vozim vec jedno 2 god stalno na rezervi...znaci uvijek mi je lampica upaljena
malo malo pa nestane goriva
i uvijek iz prve pali, moj ne pozna nikakav talog i ostala smeca u rezervaru :frajer:
--- Kraj citata ---
ti valdja tocis na tifonu, OMVu...tam ni nema sumpora bokte, benzin cist ko suza...natoci nekoliko puta na ini...meni motor opce nece ic...mi tu neamo nis osim 95 oktana a na tome mi skuter cudno radi, pa moram 10 kilometara na benzinsku da natocim na tifonu 98 BS ili OMV 100
--- Kraj citata ---
sta ce ti taj bokte..podsjecas me na nekog :binkybaby:
na zalost omw ne postoji u sl. brodu, a tifon je izvan grada par km
tako da tocim samo na ina benzama eusuper 95
:dontknow:
charnel:
--- Citat: igor.sb - 27 Siječanj, 2008, 14:07:18 ---
--- Citat: KicHo7 - 27 Siječanj, 2008, 10:31:11 ---
--- Citat: igor.sb - 27 Siječanj, 2008, 03:47:11 ---s obzirom da se vozim vec jedno 2 god stalno na rezervi...znaci uvijek mi je lampica upaljena
malo malo pa nestane goriva
i uvijek iz prve pali, moj ne pozna nikakav talog i ostala smeca u rezervaru :frajer:
--- Kraj citata ---
ti valdja tocis na tifonu, OMVu...tam ni nema sumpora bokte, benzin cist ko suza...natoci nekoliko puta na ini...meni motor opce nece ic...mi tu neamo nis osim 95 oktana a na tome mi skuter cudno radi, pa moram 10 kilometara na benzinsku da natocim na tifonu 98 BS ili OMV 100
--- Kraj citata ---
sta ce ti taj bokte..podsjecas me na nekog :binkybaby:
na zalost omw ne postoji u sl. brodu, a tifon je izvan grada par km
tako da tocim samo na ina benzama eusuper 95
:dontknow:
--- Kraj citata ---
isto na ini eurosuper 95 - skinuo rezervar - u njemu nije bilo nista taloga i necistoca, ama bas nista.
pitaNS:
eto, i ko onda kaže da je benzin prljav i loš?
ChRiStIaN:
a kako gdje...kod nas su otpustili 3 djelatnika na ini jer su kemijali s gorivom, tocnije sipali vodu
pitaNS:
--- Citat: KicHo7 - 27 Siječanj, 2008, 17:44:18 ---a kako gdje...kod nas su otpustili 3 djelatnika na ini jer su kemijali s gorivom, tocnije sipali vodu
--- Kraj citata ---
a znam svi muvaju, a najviše me iznerviralo juče kad sam skokno do vulkanizera da mi vrati gumu na felnu: pre 6 dana montaža 70 din, juče 150 din...
mislim sića je to ali ne prija kad te neko pravi budalom! :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju