Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
nrđia powa 50 2t > 125 4t > 70 2t skupi ih sve
ive_91:
rijesio sve suplje konektore i spojio obrtaljku da radi kak treba, druga pumpa goriva je gore sa nepovratnim ventilom i radi kak treba, pali na zub skoro sa 4ah akumulatorom od 50ccm. :toothy3:
kad ulovim vremena nastavljam sa radnjama al za sad imam najvise muke oko kilera jer nikamo nestane od 125ccm 2t mi je prevelki totalno a ovaj od vx-a je glup i svigdi mi fali za 10mm :angry9: bez kilera nemogu ni masinu probat ni nist. :S a neda mi se 3x radit glupost ak nece pasat
ive_91:
rijeseno zvrndanje u masini u deklu nije bilo pikse za bendix, napravili piksu i sve radi kak treba, promjenjen lezaj u deklu jer je ovaj bio raspadno stanje.
napravljen nosac drugog mortizera, stavljen kiler od sr50 i ventilator od sp180 vozil sam se nekih 80 km bez plastika i sve sljaka oke nepregrijava se radio u mjestu nekih 30 min nema traga kuhanju ni pregrijavanju..
stavljene vilice od vx-a
jos samo odfurat disk na ravnanje prednji ili ako neko ima 260disk od vx/r novog za prodat bio bih zahvalan.
jer se trenutno vozim na 240 disku i kocim sa pol diska.. :toothy3:
slike cu ubacit ovih dana kad struju sredim (moram produzit nekih 10-15 cm glavni dio instalacije)
i moram smislit kaj cu sa cukicama jer mi ova od vx-a krivo kaze brzinu a ova od powera krivo okretaje (kaze umjesto 6000rpm ona ima 3000rpm.) tako da bih trebao nesto sto dupla signal..
u buducnosti imam u planu krace mortizere straga da spustim malo zadnji kraj i neke bolje jer ovi mi se cine uzasni, i eventualno malo stvrdnut prednje vilice i to bi bilo sve po pitanju ovjesa..
maske se nadam da ce bit ovaj vikend na skuteru pa da vidimo kak ce to sve skupa pasat i izgledat..
i nova fix ideja mi je stavit amortizer volana gore.. :toothy9:
Miki-speedy:
--- Citat: ive_91 - 08 Lipanj, 2011, 22:54:15 ---rijeseno zvrndanje u masini u deklu nije bilo pikse za bendix, napravili piksu i sve radi kak treba, promjenjen lezaj u deklu jer je ovaj bio raspadno stanje.
napravljen nosac drugog mortizera, stavljen kiler od sr50 i ventilator od sp180 vozil sam se nekih 80 km bez plastika i sve sljaka oke nepregrijava se radio u mjestu nekih 30 min nema traga kuhanju ni pregrijavanju..
stavljene vilice od vx-a
jos samo odfurat disk na ravnanje prednji ili ako neko ima 260disk od vx/r novog za prodat bio bih zahvalan.
jer se trenutno vozim na 240 disku i kocim sa pol diska.. :toothy3:
slike cu ubacit ovih dana kad struju sredim (moram produzit nekih 10-15 cm glavni dio instalacije)
i moram smislit kaj cu sa cukicama jer mi ova od vx-a krivo kaze brzinu a ova od powera krivo okretaje (kaze umjesto 6000rpm ona ima 3000rpm.) tako da bih trebao nesto sto dupla signal..
u buducnosti imam u planu krace mortizere straga da spustim malo zadnji kraj i neke bolje jer ovi mi se cine uzasni, i eventualno malo stvrdnut prednje vilice i to bi bilo sve po pitanju ovjesa..
maske se nadam da ce bit ovaj vikend na skuteru pa da vidimo kak ce to sve skupa pasat i izgledat..
i nova fix ideja mi je stavit amortizer volana gore.. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Pa prebaci onaj dio na koji se stavlja kazaljka na plocu na kojoj pokazuje dobro kmh i sve 5 :icon_thumright:
Bubreg:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 09 Lipanj, 2011, 00:55:07 ---Pa prebaci onaj dio na koji se stavlja kazaljka na plocu na kojoj pokazuje dobro kmh i sve 5 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Digitalni je sat, nema kazanjke na njima ;) ima samo za obrtaje ... a mislim da bi bolje bilo staviti sa vx.a sat, obrtaji bi radili normalno a brzinu bi pokazivao malo vecu zbog manjeg felge naprijed, ali to je zanemarivo, jer ti satovi ionako lazu. A kad jednom premjeris brzinu sa gps.om i vidis za koliko lazu satovi uvijek ces znati koliko otprilike vozis iako sat laze
ive_91:
--- Citat: Bubreg - 09 Lipanj, 2011, 09:56:49 ---Digitalni je sat, nema kazanjke na njima ;) ima samo za obrtaje ... a mislim da bi bolje bilo staviti sa vx.a sat, obrtaji bi radili normalno a brzinu bi pokazivao malo vecu zbog manjeg felge naprijed, ali to je zanemarivo, jer ti satovi ionako lazu. A kad jednom premjeris brzinu sa gps.om i vidis za koliko lazu satovi uvijek ces znati koliko otprilike vozis iako sat laze
--- Kraj citata ---
ma totalno me to probija kad laze za pun k. tj. laze dosta na malim brzinama a kasnije tolko ne..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju