Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

nrđia powa 50 2t > 125 4t > 70 2t skupi ih sve

<< < (4/5) > >>

ive_91:
uh... nakon dugo zapostavljanja i svega svacega vx masina je osla dole i vratila se gore 50ccm.
evo danas sam rijesio maske sve kaj trebam i pala je odluka za bojanje.

masinu sam maknuo iz par razloga: skut mi je bio dosta tezi sa tom masinom i to se osjetilo malo u zavojima a najvise u gradu, druga stvar je bila to da skut je pocela vozit i cura i kak jesu babe nedo bog da ga skrha u neki auto j#bo sam jeza u ledja ak skuze da nije 50ccm a skuzili bi i to mi je jedan od najvecih razloga jer nekak mi nije do rizika.

sve maske lakirane idu u mat crnu boju
prednji blatobran, vizir, i ona maskica između sica i straznje lampe, maskica od usisa zraka ispred kilera na prednjoj masci i retrovizori mozda u karbon
felge idu u crnu jos sam neodlucan dal ce ic sjajna ili mat i naravno uber cull crvene trakice na rubovima
tubovi prednjih vilica ce na poliranje
deklo i blok u neku boju vjerojatno jos neznam koju al racunam na neku mish sivu sa crvenim "šljokicama"

ovo kaj ide u karbon ide jer je ogrebano ili sl. a i zanima me kak bi to izgledalo

drugi tjedan se otvara masina ide rms radilica unutra sa skf poliamid lezajevima.
valjda cu ga onda i polakirat masinu.

a kit ce ic gore kad kupim kvacilo i zvono novo i remen. a i moram klip kupit za specijalu da ga razbusim.
ali cu ga sad zato uredit sve izmjerit i sredit malo kanale tek tolko da ih taknem i onda na busenje, i kompresioni omjer cu isto uredit da bude 13:1 ili 12.5:1 jos nisam ziher na kaj da idem jer cu ga svaki dan valjda vozit.

znaci setup ce bit:

maljosi sport 70
del 17.5
rms kvacilo i zvono valjda
rms radilica crvne polutke
maljoši spešl belt
maljoši multivar dveiljade
leovinc rr izgleda jer mi trenutno nije do drugog spuha al mozda u buducnosti ak nekog uzicam da mi posdui spuh da probam yasuni r. najvise mi do potrosnje od svega toga a sa yasuni bi se vise vrtio.

i razmisljam o ojacivanju rame. tj. ubacivanju sipke između nogu od prednjeg kraja do sredine skuta, ali za to moram otic pitat u cvh dal se to krsi sa nekim zakonom jer neda mi ju se skidat dole svaki put ili da me rusi na tehnickom radi tog.

slike ce sutra doc cim pobacam maske gore onak proizvoljno

3alfa3:

--- Citat: ive_91 - 17 Rujan, 2011, 20:54:56 ---...ak skuze da nije 50ccm a skuzili bi i to mi je jedan od najvecih razloga jer nekak mi nije do rizika.
--- Kraj citata ---

Pametno

--- Citat: ive_91 - 17 Rujan, 2011, 20:54:56 ---kit ce ic gore
--- Kraj citata ---

Nepametno.  ;D
Ako napravis sranje na cesti, osig. kuca jako ne voli davat novce tamo gdje ne treba pa je velika sansa i da shvate da gore imas vise od 50ccm i opet nista od isplate.

DAkle, ako te to brine, onda ili ostavi gore "postenu" mashinu, ili vozi serijalu

Miki-speedy:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Rujan, 2011, 21:36:52 ---Pametno

Nepametno.  ;D
Ako napravis sranje na cesti, osig. kuca jako ne voli davat novce tamo gdje ne treba pa je velika sansa i da shvate da gore imas vise od 50ccm i opet nista od isplate.

DAkle, ako te to brine, onda ili ostavi gore "postenu" mashinu, ili vozi serijalu

--- Kraj citata ---
Tu blokada ne vazi?

ive_91:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 17 Rujan, 2011, 21:49:25 ---Tu blokada ne vazi?

--- Kraj citata ---

nop. jedino mehanicka na variomatu.! al cak ni ona jer opet je vise od 49ccm.

ive_91:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Rujan, 2011, 21:36:52 ---Pametno

Nepametno.  ;D

--- Kraj citata ---

to naravno stoji ali manje su sanse da kenjaju radi 70ccm nego radi 125.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju