Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
nrđia powa 50 2t > 125 4t > 70 2t skupi ih sve
Miki-speedy:
--- Citat: ive_91 - 29 Svibanj, 2011, 14:05:20 ---ma sad sam to nabrzinu hdrapil gore..
u planu je stavit 200 gore komplet
i polini speed control
jos se neckam oko boje izmeđ perla bijele, metalic crne il mat crne.?
ak ce ic mat crno onda ce ic crne felge s crvenim trakicama i skut ce bit u crno crvenoj kombinaciji
ak ce ic metalic crna onda ce ic felge, vilica, suport, deklo, morizeri (opruga u crveno) na poliranje kljesta kociona u crveno.
ak ce ic perla bijela onda neznam kaj ce ic u koju boju.. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ja imam perla bijelu i mogu ti rec da je brutalna boja al je bzvz ako je citav skut u toj boji...kod mene je metalik plavi s perla bijelim detaljima..a mozes iskombinovat neku boju koja ti se svidja pa samo perlom s plavim presijavanjem uradit prelaz na perlu sa violet presijavanjem i to bi dobro bilo,na tebi je da odlucis koja ce bit glavna boja :icon_thumright:
SPecial:
Mene zanima kako si ga uspio onako usitnit,zar su mu plastike tako slabe,ili si ti jako sletio?
ive_91:
--- Citat: SPecial - 29 Svibanj, 2011, 14:26:31 ---Mene zanima kako si ga uspio onako usitnit,zar su mu plastike tako slabe,ili si ti jako sletio?
--- Kraj citata ---
pad je bio u krajnjem slucaju debilno smjesan i lagano sam dobio fobiju od tog skutera, pao sam nekih 500-600 metara od kuce, isao sam nekih 70kmh vozio jednom rukom drugom sam drzao komad drva u ruci :angry7: i kak je cesta na tom dijelu u k. i pogodim grabicu i rezultat je bio tzv. "tank slapper" ili ti samaranje volana od granicnika do granicnika i rezultat da me bacilo dole a skuter pljas na pod kolko je god mogao i uz to je prosao par strucnih zakrpa na cesti plastike su se raprsle ko kokice. na skuteru su ostale 3 plastike citave neostecene, ako i toliko.
kaj je najgore od svega toga tud prolazim 320842430293 puta dnevno i nikad nista, sa sr-om sam prolzaio bez ruku i svakako nekako i nikad nista..
pao sam prije dva tjedna i jos imam kompletnu desnu nogu oribanu, glezanj jos uvijek ima ogromnu krastu, bedro desno isto, ruka lijeva na zapescu, i desna na dlanu.. najtragicnije je to kaj sam imao i jaknu i hlace i sve sam rastepo u pm. danisam imao jaknu vjerojatno bi sva leđa oribao jer se jakna kompletna rasporila.. a rukavice sam ostavio na polici u garazi.. :icon_biggrin:
SPecial:
ajoj,bas nemas srece,i tvrde su ti vilice.
ive_91:
ma znam za to jos su bile ove spremne za otvaranje i podmazivanje kaj sam i napravio i sad rade gro puta bolje i ljepse.. zato sad ide gore vxr ovjes pa nece bit tvrd.. bolje da je mekse barem ce bit udobnije po ovim nasim rupetinama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju