Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Treba u oglas napisati velikim crvenim slovima.. nesto pita... clan je lopov i krade il tak nekaj..dobro svi znamo da on nije ukrao to al sama preprodaja tih djelova/skutera/motora potice i dalje taj ocito unosan posao
Za tu jamahu je pisalo na njuškalu da se prodaje "Ukradena Yamaha R1". Meni nije jasno tko je to htio kupit uopće, al da se ovo treba rješit, treba se. Pa to ako tako krade, i zna se za tih par skutera/motora, to će murja rješit bez problema.
ČLAN FIC JE PO ZANIMANJI PREVARANT TEŽE KATEGORIJE!PREPORUČUJEMO DA IZBJEGAVATE TRGOVINU S NJIM!MOGUĆE DA SU SKUTERI ILI DJELOVI UKRADENI!
I da je nekako skontat ove sto prave duple accounte zbog prodaje djelova
pa to se lako skuzi ako imas uvid u IP kao admini...
I pothitno dignit ljestvicu postanja u oglasniku bar na 150postova ka na motori hr. I to provjerenih postova, a ne 150 smajlica i odgovora tipa "i ja mislin da je tako". Moze se cak uvest i opcija o preporukama za uclanit se na forum. I neznan zasto je forum javno otvoren neregistriranin korisnicima, al nebitno sad. Najvaznije je da se onemoguci svakome da prodaje dijelove u oglasniku i tako se da dosta toga rijesit. A jel nesto ukradeno ili nije se vrlo lako da zakljucit po cijenama istog.. I onda meni kazu ljudi da san preskup.. Eto in pa nek kupuju ukradeno dok in ne pokuca policija na vrata