Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (15/26) > >>

3alfa3:

--- Citat: luna500rr - 27 Svibanj, 2011, 11:26:02 ---Prvo ce pokucat onom s ukradenim vozilom
--- Kraj citata ---

I to pajserom od jednog metra  ;D

steeef:

--- Citat: Nix666 - 27 Svibanj, 2011, 17:04:23 ---i ja mislim da treba od toga krenuti...ako nisi riješio problem u roku tjedan dana bez opravdanih razloga, ban i gotovo

--- Kraj citata ---

a koji su to opravdani razlozi?..more zavlačit u nedogled kak to rade..dat rok od 10 dana ili trajan bann i brisanje acc-a..
isto tak bi stavil da su godine obavezne i ak se neko ne predstavi di se predstavljaju novi članovi,također brisanje acc-a i bok..

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2011, 17:10:45 ---I to pajserom od jednog metra  ;D

--- Kraj citata ---

i čekićem od 9 kila ;)

Luka 0101:
moje misljenje,
da se napravi baza podataka vidljiva samo adminima. Tko zeli trgovat prvo mora poslat presliku osobne. I onda mu je otvorena trznica.
Tak je na airsoft hrvatska forumu. Tko zeli trgovati, fino osobnu i bok.. Dobro oni to rade jer je zabranjeno prodavati airsoft oruzje mlađima od 18 al nije los princip

3alfa3:

--- Citat: Luka 0101 - 27 Svibanj, 2011, 12:32:48 ---pa to se lako skuzi ako imas uvid u IP kao admini...

--- Kraj citata ---

IP je u HR u 99% dinamicki jer DSL konekcija traje max. 24 sata i kod slijedeceg konektanja se IP mijenja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju