Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA
tomovzo666:
--- Citat: marracc - 27 Svibanj, 2011, 16:28:30 ---al forum je stvarno vec pretrpan sa bezbroj istih pitanja, ako nekoga nesto zanima, dovoljno je detaljno pretražit forum!
pocet ce se dogadjat da ekipa koja želi nešto prodat pocne postavljat pitanja na koja ima 1000 odgovora....
po meni to nije rjesenje, oglasnik je ovdje SEKUNDARAN, PRIMARNO je da se ljudi informiraju za stvari koje im trebaju (tehnicka pitanja....) sa prodajom su uvijek problemi, pogotovo ovak, na forumu....
zamisli sad da 20 ljudi oce nesto prodat i svaki po 150 postova... to je najamnje 3000 postova!!!!
SAM BI COVJEK TREBAO PROVJERIT KAJ KUPUJE, A FORUM SE TREBA OGRADIT OD SVIH NEPRAVILNOSTI (AK VEC NIJE)
zamisli sad da netko tuži njuškalo, ili plavi oglasnik ili takve stvari.... ima CRVENA LISTA članova, tak da je po meni to dosta....
--- Kraj citata ---
@maracc SAM BI COVJEK TREBAO PROVJERIT KAJ KUPUJE,kako provjeriti autenticnost kada sm ja iz vk,a ti npr iz splita,ides na postenje,a u danasnje vrjeme jako je malo postenih ljudi i u vecini slucajeva popusis i pare i djelove
wonderkid:
150 postova i 6 mjeseci aktivnosti na forumu od reganja bi se trebalo uvest odmah da se mene pita,treba pocet odmah djelovat,imam jos ideju da ovi koji su na crvenoj listi ako ne rijese probleme u nekom roku da im se da trajni ban jer takvi netrebaju ni biti ovdje
marracc:
--- Citat: tomovzo666 - 27 Svibanj, 2011, 16:53:36 ---@maracc SAM BI COVJEK TREBAO PROVJERIT KAJ KUPUJE,kako provjeriti autenticnost kada sm ja iz vk,a ti npr iz splita,ides na postenje,a u danasnje vrjeme jako je malo postenih ljudi i u vecini slucajeva popusis i pare i djelove
--- Kraj citata ---
to je bilo za skutere, kad kupujes skuter, jbg, za dijelove nemres bit siguran nikak,jedino kad bi se nasla neka kurirska tvrtka koja bi dala da se otvovre paketi....al nisu ni oni ludi...
Nix666:
--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2011, 17:01:47 ---150 postova i 6 mjeseci aktivnosti na forumu od reganja bi se trebalo uvest odmah da se mene pita,treba pocet odmah djelovat,imam jos ideju da ovi koji su na crvenoj listi ako ne rijese probleme u nekom roku da im se da trajni ban jer takvi netrebaju ni biti ovdje
--- Kraj citata ---
i ja mislim da treba od toga krenuti...ako nisi riješio problem u roku tjedan dana bez opravdanih razloga, ban i gotovo
luna500rr:
Iz vaših zaključaka proizlazi da bi se prije postavljanja oglasa u tržnicu trebala poslati slika sebe kraj djela koji se prodaje i slika osobne nekom moderatoru tržnice, oglas moze sam član normalno bumpat i to, privatnost nije javno narusena vec samo mod ima za slucaj dokaza zajeba na tržnici...
Tada nebi trebala nikakva donja granica ni postova ni vremena provedenog na forumu, samo detaljan pm moderatoru i to je to...
Opet bi to bilo previse pm-ova za jednog moda jer dnevno ima po desetak novih oglasa :dontknow:
Tu se opet nameće problem ako neko krivotvori sliku isprave ili nesto, pa ce jadan mod najebat i sl...
Savrsenog rjesenja nema nit se može stat u kraj pi*darijama na trznici, mislim da je idealno kako je sada :)
--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2011, 17:01:47 ---imam jos ideju da ovi koji su na crvenoj listi ako ne rijese probleme u nekom roku da im se da trajni ban jer takvi netrebaju ni biti ovdje
--- Kraj citata ---
super ideja :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju