Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (5/26) > >>

robert:

--- Citat: Luka 0101 - 27 Svibanj, 2011, 11:30:56 --- Treba u oglas napisati velikim crvenim slovima.. nesto pita... clan je lopov i krade il tak nekaj..

dobro svi znamo da on nije ukrao to al sama preprodaja tih djelova/skutera/motora potice i dalje taj ocito unosan posao

--- Kraj citata ---
samo ti postaj meni linkove a za oznake se ne brini

Luka 0101:
daj mi par minuta da malo bolje potrazim.. ne vidim nista drugo osim onog fxr-a a to mislim da je prodano

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,50734.0.html

robert:

ČLAN FIC JE PO ZANIMANJI PREVARANT TEŽE KATEGORIJE!
PREPORUČUJEMO DA IZBJEGAVATE TRGOVINU S NJIM!
MOGUĆE DA SU SKUTERI ILI DJELOVI UKRADENI!

Pupo:
Za tu jamahu je pisalo na njuškalu da se prodaje "Ukradena Yamaha R1". Meni nije jasno tko je to htio kupit uopće, al da se ovo treba rješit, treba se. Pa to ako tako krade, i zna se za tih par skutera/motora, to će murja rješit bez problema.

Luka 0101:
e da... javilo mi se sad par ljudi na fejsu itd.. ako imate i vi koje ime, posaljite mi PM pa da ode u popis u administraciju

@robi  :notworthy:

--- Citat: Pupo - 27 Svibanj, 2011, 11:49:05 ---Za tu jamahu je pisalo na njuškalu da se prodaje "Ukradena Yamaha R1". Meni nije jasno tko je to htio kupit uopće, al da se ovo treba rješit, treba se. Pa to ako tako krade, i zna se za tih par skutera/motora, to će murja rješit bez problema.

--- Kraj citata ---
nije to ta yamaha.. tu yamahu je fic htio kupiti sa novcima od ove yamahe.. bar mi je tak rekao.. Al tko ce vise znat istinu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju