Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ciscenje foruma tj. ljudi koji nam ne trebaju ŠLJAM DRUSTVA

<< < (4/26) > >>

Luka 0101:
robi, jbg. sta je bilo bilo je.. ljudi smo od krvi i mese.. pa necemo se sad klat radi par gluposti iz proslosti..
bilo pa proslo.. jbg. sry na onoj temi davno napisanoj.. nije bilo fer od mene

luna500rr:

--- Citat: ivanm - 27 Svibanj, 2011, 11:18:41 ---policija valjda zna fica i pokucat će i njemu na vrata..

--- Kraj citata ---

Prvo ce pokucat onom s ukradenim vozilom, odnit ce mu vozilo i donit prijavu pa nek se on jaca oko policije, a oni sto je proda prituceno vozilo :drkdrk: kodkuce... tako je meni prije par dana bilo, samo je auto u pitanju :angry7:

robert:
a sad bi vas sve molio da ovdje postate oglase u prodaji člana FIC! nebitno dali su zaključani ili bilo šta drugo! kao prvo moramo upozzoriti moguće kupce o prevari i krađi!

steeef:
ma to i ja stalno imam u glavi..zato u svakoj temi u dobrim i lošim trgovcima dok je zajeban neko da mu se da bann i bok,da ne truje forum i da se ne ruši ugled foruma zbognekog pojedinca koi mulja valja krade laže itd..takve tu netrbamo,koristi od njih nema samo šteta pojedincima a time i cijelom kolektivu foruma..ko i onaj kolibri kae dal krivu adresu pa dečko dobije doma paket na otkupninu a nema pojma o čem se radi..takve bannat trajno.

Luka 0101:

--- Citat: robert - 27 Svibanj, 2011, 11:27:06 ---a sad bi vas sve molio da ovdje postate oglase u prodaji člana FIC! nebitno dali su zaključani ili bilo šta drugo! kao prvo moramo upozzoriti moguće kupce o prevari i krađi!

--- Kraj citata ---
Treba u oglas napisati velikim crvenim slovima.. nesto pita... clan je lopov i krade il tak nekaj..

dobro svi znamo da on nije ukrao to al sama preprodaja tih djelova/skutera/motora potice i dalje taj ocito unosan posao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju