I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
A sta da ti velim, vozo sam se po centru grada i policajac vozi iza mene na motoru, skuzio sam ga odma. Nakon nekog vremena samo me obiso i pokazo mi da skrenem.I nist ja stao, vozacka, prometna ovo ono. Jel imas blokadu? ma reko imam imo jesam ali elektronsku.I frajer mi kaze vozi zamnom na tehnicki pa cemo vidjet jel imas blokade, i na semaforu prema tehnickom on prodje na zeleno mene uhvati zuto tj crveno, fino ugasim motor otvorim poklopac di je akumulator i ukljucim si blokadu i tak sam vozio na tehnicki, doso tamo nije radio htjeli me vodit na drugi, ali im se nije dalo posto mi je skut novi i uredan pa sam tako samo dobio opomenu zbog vozacke sto ju nisam imo kod sebe. Eto u detalje
Htjeo jesam si ju negdje na dohvat ruke provuci, ali na ovoj novoj srki stvarno je jako malo mjesta za tako nesto postaviti, neznam.Ovdje mi je ok nit se vidi nit ista, kad dodem na tehnicki dok oni tamo provjeravaju ja dignem poklopac i ukljucim ju.
trazit ce ti samo vizualno kolko znam i to treas malo prikrit ful ti se vidi na toj aprilliji
evo mene su uvatili prije tjedan dana i sad cekam kovertu da dode kuci
Aj sad pitanje,pralas me napomenuo..A sta ako dodjem na tehnicki i motor se gusi?