Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i tomm^ isto - pretpostavljam tomma , jer ako i oni postoje ,trebamo ih staviti na prvu stranicu gdje je popis
Citat: eladio - 06 Veljača, 2008, 17:01:07i tomm^ isto - pretpostavljam tomma , jer ako i oni postoje ,trebamo ih staviti na prvu stranicu gdje je popis Nisam taj bio..Moje je nick ']['omm4 i onda scooter tunners....bla,bla
Citat: Tomma - 07 Veljača, 2008, 21:19:37Citat: eladio - 06 Veljača, 2008, 17:01:07i tomm^ isto - pretpostavljam tomma , jer ako i oni postoje ,trebamo ih staviti na prvu stranicu gdje je popis Nisam taj bio..Moje je nick ']['omm4 i onda scooter tunners....bla,bla bitno da pise scooter_tunners
Citat: speed - 07 Veljača, 2008, 21:30:34Citat: Tomma - 07 Veljača, 2008, 21:19:37Citat: eladio - 06 Veljača, 2008, 17:01:07i tomm^ isto - pretpostavljam tomma , jer ako i oni postoje ,trebamo ih staviti na prvu stranicu gdje je popis Nisam taj bio..Moje je nick ']['omm4 i onda scooter tunners....bla,bla bitno da pise scooter_tunners i da se pošteno ubija
veceras trebam otici do eladia (ucinio mi je veliku uslugu) i usput cu pokupiti od njega COD2 te se prikljuciti tunersima!!! Trebat ce mi malo da se uigram no poslije ce biti o.k. Ako me primate, naravno...
kad igrate danas???nesvida mi se server al posto me stoper06 (ko je to uopce ) zva da dodem u klan doci cu igrati...al nisam igra cod vec skoro tj. dana ako ne i vise jer sam igra oblivion...al malo da se uigram i moze...samo dali cu u klan neznam...to je ipak obaveza...
a kad cete na cod4?
Citat: LUKA - 08 Veljača, 2008, 22:33:31a kad cete na cod4?daj ip,ali po mogucnosti da je TDM
kad si otisao,mape su se redale samo,imao sam najmanje ubijenih 65
koji patch moram skinuti za cod2?