I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e x...ako oces mozemo igrati zajedno cod2 kad nabavis???imam par dobrih serveraa ekipa sta se tice ovog "vaseg"...sry al ne svida mi se ni 5%...ako ocete dam vam ip di ja igram najcesce pa da bacimo malo...btw najvise mi na vasem serveru smeta ono sa puskom kad je "zakoci" kad trcis...tj moras stisnuti pucanje da bi se pojavila...radi toga sam poginija puno puta i nemogu se na to priviknuti...jednostavno mi se ne svida srybtw ako ko ima server za cod4 piratski nek javi...rado bi malo igra...
Citat: S.W.A.T. - 05 Veljača, 2008, 11:47:25e x...ako oces mozemo igrati zajedno cod2 kad nabavis???imam par dobrih serveraa ekipa sta se tice ovog "vaseg"...sry al ne svida mi se ni 5%...ako ocete dam vam ip di ja igram najcesce pa da bacimo malo...btw najvise mi na vasem serveru smeta ono sa puskom kad je "zakoci" kad trcis...tj moras stisnuti pucanje da bi se pojavila...radi toga sam poginija puno puta i nemogu se na to priviknuti...jednostavno mi se ne svida srybtw ako ko ima server za cod4 piratski nek javi...rado bi malo igra...meni se to ne dogada,rijetko kad,mozda u mjesec dana igre jednom
Citat: speed - 05 Veljača, 2008, 14:06:09Citat: S.W.A.T. - 05 Veljača, 2008, 11:47:25e x...ako oces mozemo igrati zajedno cod2 kad nabavis???imam par dobrih serveraa ekipa sta se tice ovog "vaseg"...sry al ne svida mi se ni 5%...ako ocete dam vam ip di ja igram najcesce pa da bacimo malo...btw najvise mi na vasem serveru smeta ono sa puskom kad je "zakoci" kad trcis...tj moras stisnuti pucanje da bi se pojavila...radi toga sam poginija puno puta i nemogu se na to priviknuti...jednostavno mi se ne svida srybtw ako ko ima server za cod4 piratski nek javi...rado bi malo igra...meni se to ne dogada,rijetko kad,mozda u mjesec dana igre jednom to vam je kad mjenjate oruzje, ako ga mjenjate , morate promjeniti i secundary weapon , inace stekne dakle kad mjenjas mjenjaj sve tako da nemojte pilit s pilom naopako, server je majka, samo je vas prpa da nebi bio headshot
danas smo im pokazali kako se igra
Citat: eladio - 05 Veljača, 2008, 23:56:31danas smo im pokazali kako se igra danas si bio premocan na serveru...svaka cast!!!
vidio sam jucer miroslava scooter tunera , tko je taj? i tomm^ isto - pretpostavljam tomma , jer ako i oni postoje ,trebamo ih staviti na prvu stranicu gdje je popis
idemo
a cod4 nista a?imam ja klan , samo se ne ravna po tome sto nas je vise to smo bolji, to je zabluda