Općenito > Generalno o skuterima
derbi GP1 racing VS aprilia RS 50R
crni23:
hahah sada ste me samo razdrazili!!!!!
bio sam jako blizu apriliji a sada ste samo nahvalili derbija tako da sam opet u banani
a ui tome i je problem gdje uzeti oba i probati...pa reko da vidim kakva ljudi imaju iskustva s tim modelima ???
black-rox:
--- Citat: crni23 - 23 Siječanj, 2008, 19:03:54 ---hahah sada ste me samo razdrazili!!!!!
bio sam jako blizu apriliji a sada ste samo nahvalili derbija tako da sam opet u banani
a ui tome i je problem gdje uzeti oba i probati...pa reko da vidim kakva ljudi imaju iskustva s tim modelima ???
--- Kraj citata ---
Derbi je super za vozit cijeli motor je fora samo šta je završna obrada loša,ali ako pređeš preko završne obrade s drugim ćeš bit zadovoljan samo šta taj scoot ima lanac i tu dosta gubi na snazi :icon_thumright:
Tommek:
ajd priznaj da i sam zelis tog derbija,pa onda to uzmi i točka!
;D
crni23:
a zelim tog derbija ali me je strah njegovih mana.....pa sam htio da mi netko kaze o tome, iskustva
SlowRider:
--- Citat: crni23 - 23 Siječanj, 2008, 19:27:25 ---a zelim tog derbija ali me je strah njegovih mana.....pa sam htio da mi netko kaze o tome, iskustva
--- Kraj citata ---
Ti kupujes skuter i ti odlucujes. Uzmi onaj koji ti se najvise svidja i sa kojime ces biti zadovoljan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju