Općenito > Generalno o skuterima

derbi GP1 racing VS aprilia RS 50R

<< < (5/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2008, 17:00:47 ---...znam mnoge koji uopce ni ne idu na "redovne" servise i bas ih briga "za jamstvo" jer sami znaju dovoljno...

--- Kraj citata ---

Kad se samo sjetim sto sam sve vidio u servisima i koje price slusao od "kvalificiranih" ljudi tamo....
Nikad sa skutom u servis, nikad! Ni na promjenu spuzve filtera zraka.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Siječanj, 2008, 17:16:51 ---
--- Citat: eladio - 23 Siječanj, 2008, 17:00:47 ---...znam mnoge koji uopce ni ne idu na "redovne" servise i bas ih briga "za jamstvo" jer sami znaju dovoljno...

--- Kraj citata ---

Kad se samo sjetim sto sam sve vidio u servisima i koje price slusao od "kvalificiranih" ljudi tamo....
Nikad sa skutom u servis, nikad! Ni na promjenu spuzve filtera zraka.

--- Kraj citata ---

Oni neznaju ni kako se koji dio zove, daju ti dio od Piaggia za minarelli, preko telefona imaju robu kad dodjes nemaju tj. nesmiju ti dati jer je za potrebe servisa.

marko.p:
i ja sam bio u dilemi baš kao i ti.....kad probaš vozit sr50 i gp1 sve će ti bit jasno....

eladio:

--- Citat: marko.p - 23 Siječanj, 2008, 17:44:51 ---i ja sam bio u dilemi baš kao i ti.....kad probaš vozit sr50 i gp1 sve će ti bit jasno....

--- Kraj citata ---

derbi je definitivno uzivancija vozit ,  :redface:

PS
ako zanemarimo stunt  :happy8:

gaso999:
najbolje je sto marko kaze.
sjedi na oba skuta pa ces vidjeti i mane i prednosti!
imam opena, a imao sam prije toga sr-ku 01.god. i mogu reci da je bolji derbi!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju