Općenito > Generalno o skuterima
derbi GP1 racing VS aprilia RS 50R
smart:
ja imam derbija i kaj se mene tice motoru nikaj ne fali i imam na njemu ausouh lakse rolice itd. i motor ide 95 bez problema
crni23:
hvala smart..a jel znas kakav im je servis?
ides tamo ili imas nekoga svog servisera?
smart:
ja idem kod Perkušića na servis ;D
anton34:
Ja imam Derbia (Open) i super je. Veeeelika uzivancija je vozit. Jedina mana je dosta losa kvaliteta plastika, ali to nema toliko veze. Ali da mogu vratit vrijeme unazad i birat drugi scoot, mozda bih ipak izabrao NRG mc3 (nikako NRG Power),Gileru Runner (isto staru) ili Yamahu Aerox 50 ili 100ccm 2T ===> to je velika trojka za mene + Derbi :)
ALI, vozio sam i NRG mc3 i Yamahu i Gileru, i najveci ugodaj => Derbi. Uzmi Derbia Open, ne Racing (frend ga ima, ali meni je to vise sminka, a i na neki nacin furka na crosser).
antonioh0st:
--- Citat: smart - 23 Siječanj, 2008, 20:37:15 ---ja imam derbija i kaj se mene tice motoru nikaj ne fali i imam na njemu ausouh lakse rolice itd. i motor ide 95 bez problema
--- Kraj citata ---
smart imas PM.
a sto se tice derbija da imam priliku opet kupovat kupio bi OPEN ;D kazu da je isti osjecaj voznje kao i na RACE i da su bolje plastike, a posto je jeftiniji nesto love ti ostane odma i za lagani tuning. Mislim da ti je najvaznije sad bez zurbe detaljno pogledat sve skutere koji ti se svidjaju, pilaj trgovce da ti kazu i pokazu i najmanju sitnicu, sjedi na svakog, provozaj ako je moguce, uglavnom daj si vremena do odluke. Mislim da ti je sad najmanje bitan tuning jer sve se da tjunirati samo je pitanje kolko ti to zelis..
:icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju