Općenito > Generalno o skuterima

Derbi gp1-par pitanja

<< < (5/7) > >>

cosa_wp:

--- Citat: zoki_NRG - 21 Svibanj, 2011, 21:09:50 ---Evo da ti ja kazem par toga....

-Kocnice....AJP (smece) ima dvoklipne kocnice i nisu krasne, a to ce ti potvrditi svi koji imaju novi derbi gp1 open... znam 4 frenda koja imaju/imali su taj motor i svo cetvero su bili na kraju razocarani nakon par tisuca...Black roxu su propisale...mom frendu isto...prilikom cega se razbio...

-Prednje vilice ima iste kao i runner, i nrg power...nisu bajne ali ajde...po meni bi izbor bio novi SR piaggio masina...jedina mana je ne moze kaciga pod sic....

-Sto se tice voznje, lijepo se vozi...polozaj sjedenja je ok, i ima veliki tank za benzin...meni osobno djeluje malo tromo naspram sr/runner/nrg power jer mi je nekako ogroman skuter...
ma da je piaggio masina i ide isto....ispred je 14 cola, iza 13 cola felga, kao i kod runnera, piaggio nrg i sr imaju 13 obje...

-Kvaliteta plastika je nikakva, stovise uzas...u slucaju da padnes, mozes ocekivati sve zivo popucano...od nosaca, do samih plastika
Frend je pao, proklizao je, otislo mu je u k... sve zivo, straznja plastika pukla, prednja, nosaci farova, zivi uzas...i tako je popravio, poslje opet pao, isti k...sve popucalo
Drugi frend, ista prica, pao je, i sve se polomilo...jednostavno plastike su zivo smece koje ako padnes sve ti ode u k...zbog polozaja plastika i ostrijih linija...

Dok recimo, frend s novim Sr-om, pao 2-3 puta, nista osim pozuljanih plastika i tu i tamo nekog nosaca...ista prica s nrgom i runnerom (derbi definitivno minus)

Da osobno uzimam ponovno skuter, uzeo bih SR...odusevljen sam s tim skuterom kako se vozi i kako koci, i sve...osim nema mjesta ispod sica, ali to je moje misljenje...
jer i onako kacigu nikad ne stavljam ispod sica jer neke vrijede kao 1/4 skutera pa nije fora da ti netko mazne u pola minute kacigu....

Uglavnom sretno s novim prevoznim sredstvom koji god odabrao....

--- Kraj citata ---

to je na svakom motoru relativno i razlicito os da ti pokazem sta je bilo sa vx-om od jednog proklizivanja

3alfa3:

--- Citat: zoki_NRG - 21 Svibanj, 2011, 21:09:50 ---po meni bi izbor bio novi SR piaggio masina...jedina mana je ne moze kaciga pod sic....
--- Kraj citata ---

Nijedna moja kaciga nije stala ni pod sic NRG Powera, niti novog Runnera tako da je to sve isto

Dugi13:
ocito ovi kojima stane imaju glave ko spenadle :toothy10:

gaso999:

--- Citat: cosa_wp - 21 Svibanj, 2011, 20:43:53 ---nisi ti probo pa nemoj pričati imam agv-k3 i nemoš ju ugurat unutra da ju prepoloviš i šta bi ja sad trebao kupovati novu kacigu radi toga? to je veliki minus derbia i gotovo nema se šta raspravljati

sto se tice kocnica gp1 250 i vx-a mogu samo reći da gp1 ima neusporedivo bolje kocnice sad nz kakvo je stanje na 50 kubika ali mislim da nebi trebalo biti nista losije

--- Kraj citata ---

molim te oprosti mi vidim da ga posjedujes i da si ti probao  ;D .

i

govori se o 50 kubika !!!  ;D

--- Citat: aldin - 21 Svibanj, 2011, 20:09:07 ---Meni je najvaznije da on ima bolju stabilnost,da sam skinuo tu misao o losim plastikama iz glave.A derbi je 2011 godiste i nov je.Znaci 0km.. http://www.pik.ba/artikal/1050147/motocikl-skuter/
Tezina mu i nije tolika mana.Meni skuter ne treba za divljanje vec da se ja mogu voziti kao normalan covjek.Stavit cu kit,kvacilo,variomat,yasuni R,karb 19-ku i to kad se sve lijepo postela on ide odlicno.A da planiram zadnjak voziti s njim i to onda bih kupovao aeroxa ili runnera ipak sacekao.Nista.Odlucio sam u ponedjeljak zvati da mi spakuju za ponijeti :D.

--- Kraj citata ---

to nebudes mogao sa gp1 sa tim setupom jer ipak on ima 103 kile a dosta je tezak naprijed.

--- Citat: dugi13 - 21 Svibanj, 2011, 17:02:45 ---ocito imas drugaciji sic i kadu na tom modelu ali model iz 2010 koji sam ja osobno imao nije mu stala nikakva integralna kaciga ispod!

--- Kraj citata ---

svi mislim od 06.g.  ???  imaju isti sic i kadu.

gaso999:

--- Citat: zoki_NRG - 21 Svibanj, 2011, 21:09:50 ---Evo da ti ja kazem par toga....

-Kocnice....AJP (smece) ima dvoklipne kocnice i nisu krasne, a to ce ti potvrditi svi koji imaju novi derbi gp1 open... znam 4 frenda koja imaju/imali su taj motor i svo cetvero su bili na kraju razocarani nakon par tisuca...Black roxu su propisale...mom frendu isto...prilikom cega se razbio...

-Prednje vilice ima iste kao i runner, i nrg power...nisu bajne ali ajde...po meni bi izbor bio novi SR piaggio masina...jedina mana je ne moze kaciga pod sic....

-Sto se tice voznje, lijepo se vozi...polozaj sjedenja je ok, i ima veliki tank za benzin...meni osobno djeluje malo tromo naspram sr/runner/nrg power jer mi je nekako ogroman skuter...
ma da je piaggio masina i ide isto....ispred je 14 cola, iza 13 cola felga, kao i kod runnera, piaggio nrg i sr imaju 13 obje...

-Kvaliteta plastika je nikakva, stovise uzas...u slucaju da padnes, mozes ocekivati sve zivo popucano...od nosaca, do samih plastika
Frend je pao, proklizao je, otislo mu je u k... sve zivo, straznja plastika pukla, prednja, nosaci farova, zivi uzas...i tako je popravio, poslje opet pao, isti k...sve popucalo
Drugi frend, ista prica, pao je, i sve se polomilo...jednostavno plastike su zivo smece koje ako padnes sve ti ode u k...zbog polozaja plastika i ostrijih linija...

Dok recimo, frend s novim Sr-om, pao 2-3 puta, nista osim pozuljanih plastika i tu i tamo nekog nosaca...ista prica s nrgom i runnerom (derbi definitivno minus)

Da osobno uzimam ponovno skuter, uzeo bih SR...odusevljen sam s tim skuterom kako se vozi i kako koci, i sve...osim nema mjesta ispod sica, ali to je moje misljenje...
jer i onako kacigu nikad ne stavljam ispod sica jer neke vrijede kao 1/4 skutera pa nije fora da ti netko mazne u pola minute kacigu....

Uglavnom sretno s novim prevoznim sredstvom koji god odabrao....

--- Kraj citata ---

a covjece sto ga nahvali.
plastike nisu super kvalitete ali nisu bas ni takve kakve si naveo.
ocito da sam ja dobio neki vanserijski.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju