Općenito > Generalno o skuterima
Derbi gp1-par pitanja
cosa_wp:
--- Citat: gaso999 - 21 Svibanj, 2011, 23:19:46 ---molim te oprosti mi vidim da ga posjedujes i da si ti probao ;D .
i
govori se o 50 kubika !!! ;D
to nebudes mogao sa gp1 sa tim setupom jer ipak on ima 103 kile a dosta je tezak naprijed.
svi mislim od 06.g. ??? imaju isti sic i kadu.
--- Kraj citata ---
ma nista
pa pretpostavljam da imaju istu kadu sumnjam da su sta mijenjali iako mozda nisam u pravu
zoki_NRG:
--- Citat: gaso999 - 21 Svibanj, 2011, 23:25:21 ---a covjece sto ga nahvali.
plastike nisu super kvalitete ali nisu bas ni takve kakve si naveo.
ocito da sam ja dobio neki vanserijski.
--- Kraj citata ---
Ne...jos su gore nego sam naveo...
samo sta ti to ne mozes priznati ili nisi pao jos s njega..
daj ne uzimaj si toliko k srcu...vozis derbi i bok...svaki skuter ima neki nedostatak...
ja cu prvi napisati za svoje ako je lose da je lose, da drugi znaju sta ih ceka...
po meni je u toj klasi aprilia SR top...jedini nedostatak prostor ispod sica...
izmedju piaggio nrg/gilera runner/aprilia sr/derbi gp1
:hello: :icon_thumright:
aldin:
--- Citat: gaso999 - 21 Svibanj, 2011, 23:19:46 ---
to nebudes mogao sa gp1 sa tim setupom jer ipak on ima 103 kile a dosta je tezak naprijed.
svi mislim od 06.g. ??? imaju isti sic i kadu.
--- Kraj citata ---
Naveo sam da nece biti voznje na zadnjem...Da me to zanima uzeo bih runnera ili sr nov pricekao da dodju u salon,oni idu na zadnji odlicno..
Go-Go RUNNER:
ma sacekaj runnera da dođe i kupi stroj približan kakav si imao :icon_thumright:
aldin:
Bice na zimu ponovo stroj.Kupit cu VX-a u HR,regat ga u puli i staviti onda 209,bregastu,serdarevica i gas..Ovog sam prodao iz razloga sto sam htio zamijeniti za runnera 50 kubika,pa onda midrace setup raditi,ali kad ga nema.Ja prije 2 dana nego ce moj skut otici zvao svi imali black soul ili model crni iz 2010.godine.Otisao moj skut,zovem,svi prodali.Kad nisam poludio..Sad mi se neda cekati skuter 15-30 dana,pa cu vjerovatno derbi.Osim ako u ponedjeljak ujutro ne nazovem,otisli i derbiji hahah.Takve sam ja uvijek bio srece.Da ne kupujem bilo bi 100 komada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju