Općenito > Generalno o skuterima
Derbi gp1-par pitanja
aldin:
Pozdrav.Nedavno sam prodao svoj VXR pa kupujem sad novi skuter ali 50 kubika..
Posto trenutno nigdje nema gilere,a meni se neda cekati da stigne u salone,tu su samo 2 derbija gp1.Samo piaggio grupacija mi odgovara tako da mi je on trenutno jedini moguci izbor.
Zanima me kakav je skuter sto se tice udobnosti.Dali ima bolje kocnice od runnera.Ponajvise me zanima cvrstoca plastika.Neki su mi rekli da se cuju kako zuje u voznji,da lako pucaju...Te tri stvari me najvise interesuju.
I zanima me pase li na njega blatobran s NRG power onaj na tocak sto dodje.Nevjerujem da uz nov derbi on dodje.
Rox-Rab:
po forumu nisu bas zadovoljni sa plastikama,da pucaju samo tako
cosa_wp:
--- Citat: Rox-Rab - 21 Svibanj, 2011, 00:50:45 ---po forumu nisu bas zadovoljni sa plastikama,da pucaju samo tako
--- Kraj citata ---
de nemoj pričati gluposti ako nemaš pojma samo čovjeka zezaš plastike su najnormalnije samo nisu dobro ucvrscene pa na ler gasu se tresu ali se u voznji to ne osjeti
ivanm:
ako je lanac verzija nemoj uzeti...
derby gp1 da, i gp1 open da..
meni se sviđa najviše ovaj od 2001-2005...
Dugi13:
takav je moj ko na slici u stvari sad je u drugim bojama ali sam imao i novi gp1 open i mogu reci da je kvaliteta plastika na novom puno puno losija od ovog starog a i koliko sam cuo derbi gp1 se prestaje prozvodit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju