Evo da ti ja kazem par toga....
-Kocnice....AJP (smece) ima dvoklipne kocnice i nisu krasne, a to ce ti potvrditi svi koji imaju novi derbi gp1 open... znam 4 frenda koja imaju/imali su taj motor i svo cetvero su bili na kraju razocarani nakon par tisuca...Black roxu su propisale...mom frendu isto...prilikom cega se razbio...
-Prednje vilice ima iste kao i runner, i nrg power...nisu bajne ali ajde...po meni bi izbor bio novi SR piaggio masina...jedina mana je ne moze kaciga pod sic....
-Sto se tice voznje, lijepo se vozi...polozaj sjedenja je ok, i ima veliki tank za benzin...meni osobno djeluje malo tromo naspram sr/runner/nrg power jer mi je nekako ogroman skuter...
ma da je piaggio masina i ide isto....ispred je 14 cola, iza 13 cola felga, kao i kod runnera, piaggio nrg i sr imaju 13 obje...
-Kvaliteta plastika je nikakva, stovise uzas...u slucaju da padnes, mozes ocekivati sve zivo popucano...od nosaca, do samih plastika
Frend je pao, proklizao je, otislo mu je u k... sve zivo, straznja plastika pukla, prednja, nosaci farova, zivi uzas...i tako je popravio, poslje opet pao, isti k...sve popucalo
Drugi frend, ista prica, pao je, i sve se polomilo...jednostavno plastike su zivo smece koje ako padnes sve ti ode u k...zbog polozaja plastika i ostrijih linija...
Dok recimo, frend s novim Sr-om, pao 2-3 puta, nista osim pozuljanih plastika i tu i tamo nekog nosaca...ista prica s nrgom i runnerom (derbi definitivno minus)
Da osobno uzimam ponovno skuter, uzeo bih SR...odusevljen sam s tim skuterom kako se vozi i kako koci, i sve...osim nema mjesta ispod sica, ali to je moje misljenje...
jer i onako kacigu nikad ne stavljam ispod sica jer neke vrijede kao 1/4 skutera pa nije fora da ti netko mazne u pola minute kacigu....
Uglavnom sretno s novim prevoznim sredstvom koji god odabrao....