Bok svima, jucer ja i prijatelj smo igrali oko struje, ali neke zice nismo uspjeli spojiti i treba mi pomoc!
1.Na kocnicama nemam prekidac za stop svijetlo, i ne radi stop... imam grimeca kocnice i sa obje strane viske zice!
2.Kad upalim zmigavce onda mi ne blinkaju nego non stop svijetle, cujem da se relej muci ali nikako da mi normalno radi... sta da radim, jel ga moram mijenjati?
3.Gdje idu ove zice...? Na skuteru nemam akumlator, pokazivaci idu preko namotaja, dok je skuter upaljen!
4.Gdje spojiti cok?
5.Sta je ovo i cemu sluzi?
6.Najveci problem mi je KMH sat, sve sam uredno spojio i otisao sam napraviti jedan krug, kad vidim da mi zbroji kilometre, ali ne pokazuje brzinu...
Rastavio sam cijeli sat, i sve izgleda dobro, ali kao sto vidite na slikama, ovog magneta vrti sajla i iznad magneta se nalazi metalni tanjur sto je spojeno sa pokazivacem. Zbog rotacije magneta, trebao bi se stvoriti magnetsko polje sto uhvati "metalni" tanjurcic i stim bi on pokazao brzinu, ali nece... ne znam vise sta da radim...
7.Sta je ovo?
Za kraj, spojio sam zmigavce oni rade non stop, ali ne blinkaju, kratko - dugo svijetlo rade, truba radi, stop ne zbog elektronike sto mi fali na kocnicama... kako to izgleda? Hvala na odgovorima!