malo je drgacije decki, ja sam u njemackoj zivio puno godina i polago sa 15g za motor, tamo se zove MOFA, a taj MOFA po zakonu smije max 25kmh da ide, taj skuter sto ste vidjeli smije ici max 25kmh, a ne 45kmh , po zakonu tamo policija,to ovisi od prekrsaja, uzima trajno motor + vozacku,a ako je manji prekrsaj tj, ako skuze kada te zaustave da nesto nije original na skuteru ili mofi, neplacas kaznu, vec imas rok 10m dana da se pojavis u policiji sa tim skuterom, i mora sve biti tvornicki vraceno, ako te jos jednom uhvate onda ti trajno uzimaju motor! ja sam imao zundapp cs 25, isao je hebenih 25 kmh, nikad doci kad negdje krenes
to mi je dopizdilo i kupim kit od 70ccm ubacim, u svim tim godinama su me jednom zaustavili i to iz razloga jer mi je tablica odpala, kada su vidjeli da spuh nije originalan, samo sam morao vratiti original, njima pokazati , i to je to. sada je postalo puno strozije, vozaju cesto taj uređaj za mjeriti brzinu sa sobom u autu, i gotovo svakoga koga zaustave, provijeravaju brzinu, a nedaj boze neke akcije mjerenja brzine, stanu malo dalje od skole i samo hvataju, Mi mozemo jos trenutno biti sretni sto kod nas nije tako, da imaju taj ureaj sa sobom!