Postovanje, evo tek sam dosao na forum i vec problem sa mopedom he he.
Rijec je o sl50qt-8 naime koliko ja znam ima istu masinu kao i baotian gy6 (kina)
skuter ima 144km. Jucer sam otisao na servis i ugradili su mi kit od 80cc, sportske rolice (neznam koliko su teske), promjenili ulje i skinuli blokade (valjda).
Na putu sa servisa do doma cca 4 km, poceo se gusiti i zgasio se, ispraznio sam akumulator pokusavajuci ga upaliti. No nisam uspio. Gurajuci ga koji 200 metara do doma malo se ohladio, te nakon 5 minuta kurblanja upalio, radio par sekundi i zagusio se. Nakon par min opet sam ga uspio upaliti no nisam smio dodavati gas jer se poceo gusiti. Pustio sam ga da radi par minuta na leru, te otisao napraviti krug. Prvih 100 metara sve uredu,ima puno snage i prakticki cupa do 40km\h,jednostavno skroz drugaciji motor, ali mu je maksimalna brzina tocno 50km\h. I taman kada sam se okrenuo prema kuci dodam gas i zagusi se.
I to je cijela prica. Ne mogu ga voziti vise od 100m a da se ne zgasi. Umoljavam za savjet. Unaprijed se ispricavam zbog gramatickih pogreska, jer sam malo isfrustriran. ( i znam da je rjec o kinezu koji ne vrijedi ni 500 kn, ali ipak trazim savjet. Hvala