I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
taj sit imam i ja samo zuji a uredno pali na kurblu, govore neki da je otisa BENDIX ali ja neman pojma sta je to
uzmi cekic i lupi po alnaseru!nemoj jako onak srednje
isti problem imam i ja na apriliji al ja sam se već s time pomirio da mu pomoći nema nego moram stalno na kurblu paliti, a šta ćeš ko da je neka fora na dugme palitiCitat: zikihos - 21 Siječanj, 2008, 09:45:48uzmi cekic i lupi po alnaseru!nemoj jako onak srednje kad bi barem znao gdje se nalazi anlaser kod mene,udarao bi ja po njemu stalno
Citat: vjeko86 - 21 Siječanj, 2008, 19:54:17isti problem imam i ja na apriliji al ja sam se već s time pomirio da mu pomoći nema nego moram stalno na kurblu paliti, a šta ćeš ko da je neka fora na dugme palitiCitat: zikihos - 21 Siječanj, 2008, 09:45:48uzmi cekic i lupi po alnaseru!nemoj jako onak srednje kad bi barem znao gdje se nalazi anlaser kod mene,udarao bi ja po njemu stalnopa ono malo g#vn% sto ti stoji na sredini bloka napred kod zadnjeg tocka
ja imao sličan problem i išao ispitat akumulator i rekli su da je ispravan pa sam ga samo napunio i ide sad ko luuud
Citat: andy - 21 Siječanj, 2008, 20:48:39ja imao sličan problem i išao ispitat akumulator i rekli su da je ispravan pa sam ga samo napunio i ide sad ko luuudKakvi je to u tebe bio problem, mogao bi i ja ga isto napunit, tko zna, daj objasni problem