Sportski kutak > Sve vezano za stunt
donuts
dejvid:
--- Citat: anton34 - 20 Veljača, 2008, 23:44:52 ---@PitBull Aerox: joj da sam moderator, baš bih ti zalijepio BAN.
Jeb*te, pa pusti ga, Čovjek se zaj*bava. A i mora od nekud počet :) ..Nisam nikad čuo da je netko prvi put kad je sjeo na skut odmah počeo driftat ko oni kinezi šta driftaju s autima.
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo! Svi moraju nekako početi. A na Internet se može bilo što staviti pa zašto ne bi i on stavio nešto što je napravio.
Ja ne znam ni to, tj. nisam nikad probao i on je za mene BOG 8) :frajer:
A ti PitBull malo oladi frajeru, inače je ovdje super atmosfera, a ne znam tko si ti da si dozvoljavaš sve upropaštavati :nono:
PitBull Aerox:
--- Citat: dejvid - 24 Veljača, 2008, 15:17:09 ---
--- Citat: anton34 - 20 Veljača, 2008, 23:44:52 ---@PitBull Aerox: joj da sam moderator, baš bih ti zalijepio BAN.
Jeb*te, pa pusti ga, Čovjek se zaj*bava. A i mora od nekud počet :) ..Nisam nikad čuo da je netko prvi put kad je sjeo na skut odmah počeo driftat ko oni kinezi šta driftaju s autima.
--- Kraj citata ---
Potpis na ovo! Svi moraju nekako početi. A na Internet se može bilo što staviti pa zašto ne bi i on stavio nešto što je napravio.
A ti PitBull malo oladi frajeru, inače je ovdje super atmosfera, a ne znam tko si ti da si dozvoljavaš sve upropaštavati :nono:
--- Kraj citata ---
cuj care, možeš mi i ti popušit k**ra* i svaki koji misli kao ti... zuti karton zbog ovoga - ELADIO
pogledaj koliko ih se gore smijalo tom stunteru ( :laughing6:) a samo se mene napada?!?!
ps. snimit cu ja panjenje skuta na alnaser pa cu ovdje u stunt postat...! i to bi onda trebalo bit to tvoje "nekako se pocinje", onda cu i ja tako pocinjat, jer nemozes stuntat ugasenim skuterom...! :glasses9:
Drnda:
--- Citat: PitBull Aerox - 24 Veljača, 2008, 17:33:34 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
cuj care, možeš mi i ti popušit k**ra* i svaki koji misli kao ti...
pogledaj koliko ih se gore smijalo tom stunteru ( :laughing6:) a samo se mene napada?!?!
ps. snimit cu ja panjenje skuta na alnaser pa cu ovdje u stunt postat...! i to bi onda trebalo bit to tvoje "nekako se pocinje", onda cu i ja tako pocinjat, jer nemozes stuntat ugasenim skuterom...! :glasses9:
--- Kraj citata ---
Ti si sinkko stvarno neodgojen, isssss , ajde u RING...
eladio:
--- Citat: PitBull Aerox - 24 Veljača, 2008, 10:19:52 ---
--- Kraj citata ---
e pa nisi, i možeš mi samo popušit k**ra*!!
a ti ryderu, nisam ni ja znao bolje kad sam kupio skut, priznam, ustvari nemam potrebe ni priznavat, nitko nije znao odmah-to se podrazumijeva. ali taj snimak sto si tu stavio je samo da vam se ljudi smiju. najposlje vidis komentare. ja mogu vozit 100m na zadnjem(jos se ucim) ali ja to nisam tu stavio jer bilo bi me sramota zato sto ima ljudi koji voze po par kilometara, i naravno i meni bi se smijali kao i tebi, ali manje, jer je to tvoje takva glupost kakvu nisam skoro vidio!
--- Kraj citata ---
ajde dosta :glasses9:
..samo znate "zajebavat" a nimalo biti konstruktivni..
dajte radije pomozite deckima i recite im slijedeci korak sta da rade.. ...kao da se sad svi trebaju "skrivat" dok ne nauce, dajte ne pricajte gluposti , vec kao sto rekoh, pomozite ili preskocite :icon_thumright:
PS
--- Citat: PitBull Aerox - 24 Veljača, 2008, 17:33:34 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
cuj care, možeš mi i ti popušit k**ra* i svaki koji misli kao ti... zuti karton zbog ovoga - ELADIO
--- Kraj citata ---
dobio si zuti karton jer sam danas jako dobre volje , i to ne zbog svog razmisljanja nego zbog pi*karanja. inace je ovo cisti ban
ajde sad nastavi slobodno prigovarat ako oces , jer nitko te ne napada zbog toga , ali pazi na nacin jer postoji neki kodeks ponasanja na ovom forumu :glasses9:
BlackNaranča:
--- Citat: X-Thug - 21 Siječanj, 2008, 18:25:38 ---
--- Citat: ryder on the storm - 21 Siječanj, 2008, 08:47:17 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Siječanj, 2008, 23:31:18 ---probaj malo da povezes, napravi neku 8... na asvaltu;)
--- Kraj citata ---
ma to smo se zajebavali ovako bzvz, na pločicama,jer se ne troše gume, a imam nove :headbang:nemojte odma ismijavat
--- Kraj citata ---
ako su ovog lika isprdali sta je to radia po mokrom asfaltu i škalji kako neće vas po pločicama
--- Kraj citata ---
ma ja san legenda nemogu oni mene sprdat hahahhahahha!!!
al san lud bia ahahahhahaaa , pa dobro mi je i islo po onako skliskome dobro se nisan satra!! :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju