Sportski kutak > Sve vezano za stunt

donuts

<< < (6/10) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: PitBull Aerox - 20 Veljača, 2008, 15:31:56 ---
--- Citat: ryder on the storm - 18 Veljača, 2008, 22:02:44 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 18 Veljača, 2008, 18:27:14 ---naravno da je super soničan heh! za razliku od tvog...! vidim da se zajebajete pa ti skuter bjezi samo sta ne padne, a onaj drugi frajer pogotovo, haha, umal se nisam izvrnio iz stolice kad sam ga vidio da nezna ni krenut sa skuterom a kamoli nesto tu driftat po pločicama LOoOL Kladim se u svoj skuter da to nije bila zajebancija (nego je sad tu izvlačenje) i da nemozes propet taj skut vise od 30cm hahaha

--- Kraj citata ---
da da svakako, aerox je najbolji :laughing3:itekako, ko ša mi je neki frend tupio da je spidfajt naaaajboooolji
p.s. stavi podatke, odkud si,...

--- Kraj citata ---

naravno da je najbolji, AEROX RULZ!!!, ne tu neki gilera (ahaaa, prije da je piaggio) runner, bogte na svakom dijelu pise piaggio a kao ono gilera, pa samo su naljepnice od gilere haha, daj bjezi tamo sa tom svojom kopijom  :toothy12:. ali najposlje motor je meni super na izgled itd. (naravno, ne ljepsi od aeroxa!) ali takvi opaki stunteri im unistavaju ugled sramoteci i sebe i skuter AAAHAHAHAHAHA biži ća!

--- Kraj citata ---
čuj, nitko te nije pitao za komentar, joj šta me nasmiju iskompleksirani ljudi :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing6:

anton34:
@PitBull Aerox: joj da sam moderator, baš bih ti zalijepio BAN.

Jeb*te, pa pusti ga, Čovjek se zaj*bava. A i mora od nekud počet :) ..Nisam nikad čuo da je netko prvi put kad je sjeo na skut odmah počeo driftat ko oni kinezi šta driftaju s autima.

eladio:
..super , samo tako malo po malo.. i najveci stunteri su krenuli na plocicama :icon_thumright:

..ako nista drugo vi se vozite (ovdje u zg jos nije za skut  :redface: )

PS
..inace primjetio sam da kod nas svi uglavnom vec nakon svojih ukupno tek prvih 300 km voznje mogu ici po stunt/race prvenstvima...   :jerk:
..i svi imaju velike kao crnci  :toothy9:

.

ryder on the storm:

--- Citat: eladio - 20 Veljača, 2008, 23:48:18 ---..super , samo tako malo po malo.. i najveci stunteri su krenuli na plocicama :icon_thumright:

..ako nista drugo vi se vozite (ovdje u zg jos nije za skut  :redface: )

PS
..inace primjetio sam da kod nas svi uglavnom vec nakon svojih ukupno tek prvih 300 km voznje mogu ici po stunt/race prvenstvima...   :jerk:
..i svi imaju velike kao crnci  :toothy9:

.

--- Kraj citata ---
tako je :headbang:

PitBull Aerox:

--- Citat: anton34 - 20 Veljača, 2008, 23:44:52 ---@PitBull Aerox: joj da sam moderator, baš bih ti zalijepio BAN.

--- Kraj citata ---

a ti ryderu, nisam ni ja znao bolje kad sam kupio skut, priznam, ustvari nemam potrebe ni priznavat, nitko nije znao odmah-to se podrazumijeva. ali taj snimak sto si tu stavio je samo da vam se ljudi smiju. najposlje vidis komentare. ja mogu vozit 100m na zadnjem(jos se ucim) ali ja to nisam tu stavio jer bilo bi me sramota zato sto ima ljudi koji voze po par kilometara, i naravno i meni bi se smijali kao i tebi, ali manje, jer je to tvoje takva glupost kakvu nisam skoro vidio!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju