Sportski kutak > Sve vezano za stunt

donuts

<< < (8/10) > >>

Agil:
Poštovani moderatori...

mi, skuteraši, koji ispravno koristimo skuter za prijevoz od točke A do točke B, ili u najgorem slučaju kao picolovac, molimo da s ovog foruma izbacite članke o stuntu.....

Naime , njima je mjesto na nekom cirkuskom forumu, odnosno forumu o cirkusu, npr. www.moiraorfei.com/forum, zajedno s ženama od gume, brkatim ženama, dresiranim konjima i pudlicama.....

kakvi kotači smrti, donutsi...i ostale trice i kučine, nas smeta takva neodgovornost prema bubrezima (od skutera i onim mokraćnim ), kao i kršenje siguronosnih uvjeta vožnje ( ajde nek netko dokaže da je vožnja na zadnjem kotaču bez ruku sigurnija od vožnje po propisima !!!!

u kontroliranim uvjetima ( ambulantna kola, dežurni psihijatar, puno piljevine i zaštitna mreža ) još bi se takvo nešto moglo i dopustiti....

a šta ako neki mladac koji stunta ( i tako usmjerava testesteron dalje od podivljalih lojnica na licu ) uleti u kolonu djece koja se s izleta u prirodu vraća u dječiji vrtić....

Hočemo li svi mi biti krivi što smo ih podržali u njihovim ludorijama na ovom forumu...?????

Cole#2:

--- Citat: Agil - 01 Ožujak, 2008, 11:12:57 ---Poštovani moderatori...

mi, skuteraši, koji ispravno koristimo skuter za prijevoz od točke A do točke B, ili u najgorem slučaju kao picolovac, molimo da s ovog foruma izbacite članke o stuntu.....

Naime , njima je mjesto na nekom cirkuskom forumu, odnosno forumu o cirkusu, npr. www.moiraorfei.com/forum, zajedno s ženama od gume, brkatim ženama, dresiranim konjima i pudlicama.....

kakvi kotači smrti, donutsi...i ostale trice i kučine, nas smeta takva neodgovornost prema bubrezima (od skutera i onim mokraćnim ), kao i kršenje siguronosnih uvjeta vožnje ( ajde nek netko dokaže da je vožnja na zadnjem kotaču bez ruku sigurnija od vožnje po propisima !!!!

u kontroliranim uvjetima ( ambulantna kola, dežurni psihijatar, puno piljevine i zaštitna mreža ) još bi se takvo nešto moglo i dopustiti....

a šta ako neki mladac koji stunta ( i tako usmjerava testesteron dalje od podivljalih lojnica na licu ) uleti u kolonu djece koja se s izleta u prirodu vraća u dječiji vrtić....

Hočemo li svi mi biti krivi što smo ih podržali u njihovim ludorijama na ovom forumu...?????

--- Kraj citata ---

Agil svaka ti čast... Ali opet ako će stuntati neka stuntaju na parkiralištima, a ne ka ovdi u zadru da faca na 180-ici po cesti u 2 traka pegla na zadnje... može pasti i nekoga satrati + sebe... a može i izazvati sudar

BRAVO :icon_thumright:

Cole#2:
Evo i par riči od čovika koji je dobija bannanu:
Je u potpunosti se slazem s time da se takvi stvarno maknu s ceste , imaju dovoljno parkiralista i takvih mjesta na kojima se mogu folirati i izivljavati, a ono da 180-ca u zadru prede cilu kolonu...takve budale mi dignu tlak i svaki puta kada ga vidin recen da bog da se u more sada srusia..
By: BlackNaranča

Vidite kako ni bannani ljudi ne mogu bez ovog forum  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: Agil - 01 Ožujak, 2008, 11:12:57 ---Poštovani moderatori...

--- Kraj citata ---

s time sa slazem ali i ne slazem..

stunt je super, ali je pitanje mjesta (kao i za race) gdje se stunta  :redface:

isto je i za bicikle, skejt, aute, traktore, i td..  :toothy3:

agil, gledas li formulu? zar to nije neka vrsta stunta?  :toothy9: postujem sve sto govoris, ali ljudska priroda je takva da cemo uvijek traziti granice , e sad je na nama da promicemo sigurnost i pamet..

pravi stunteri kao i neki ovdje to uvijek naglasavaju

Agil:
 :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju