Sportski kutak > Sve vezano za stunt

donuts

<< < (5/10) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Veljača, 2008, 21:28:01 ---Ma daj pusti ih, sta ima veze ako neznaju se vrtit ili stuntat, kao da je to bitno, kakve to uopce veze ima , nek je bilo iz za*ebancije, pa sta onda. (ako negdje ima pijeska, puno je bolje , vrtit se u vecim krugovima OKO 5 m promjera :icon_thumright: )

--- Kraj citata ---
vrtili smo jednom po travi, to je baš drift, kad ideš nekig 20 m po boku

Drnda:
da to mi radimo svake nedjelje uz plazu, to se zove drift, i tu se ne koci, samo nagni i full gas. :icon_thumright:

ryder on the storm:

--- Citat: PitBull Aerox - 18 Veljača, 2008, 18:27:14 ---naravno da je super soničan heh! za razliku od tvog...! vidim da se zajebajete pa ti skuter bjezi samo sta ne padne, a onaj drugi frajer pogotovo, haha, umal se nisam izvrnio iz stolice kad sam ga vidio da nezna ni krenut sa skuterom a kamoli nesto tu driftat po pločicama LOoOL Kladim se u svoj skuter da to nije bila zajebancija (nego je sad tu izvlačenje) i da nemozes propet taj skut vise od 30cm hahaha

--- Kraj citata ---
da da svakako, aerox je najbolji :laughing3:itekako, ko ša mi je neki frend tupio da je spidfajt naaaajboooolji
p.s. stavi podatke, odkud si,...

andy:

--- Citat: ryder on the storm - 18 Veljača, 2008, 22:02:44 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 18 Veljača, 2008, 18:27:14 ---naravno da je super soničan heh! za razliku od tvog...! vidim da se zajebajete pa ti skuter bjezi samo sta ne padne, a onaj drugi frajer pogotovo, haha, umal se nisam izvrnio iz stolice kad sam ga vidio da nezna ni krenut sa skuterom a kamoli nesto tu driftat po pločicama LOoOL Kladim se u svoj skuter da to nije bila zajebancija (nego je sad tu izvlačenje) i da nemozes propet taj skut vise od 30cm hahaha

--- Kraj citata ---
da da svakako, aerox je najbolji :laughing3:itekako, ko ša mi je neki frend tupio da je spidfajt naaaajboooolji

--- Kraj citata ---

potpis rox je najbolji  :toothy9:

PitBull Aerox:

--- Citat: ryder on the storm - 18 Veljača, 2008, 22:02:44 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

naravno da je najbolji, AEROX RULZ!!!, ne tu neki gilera (ahaaa, prije da je piaggio) runner, bogte na svakom dijelu pise piaggio a kao ono gilera, pa samo su naljepnice od gilere haha, daj bjezi tamo sa tom svojom kopijom  :toothy12:. ali najposlje motor je meni super na izgled itd. (naravno, ne ljepsi od aeroxa!) ali takvi opaki stunteri im unistavaju ugled sramoteci i sebe i skuter AAAHAHAHAHAHA biži ća!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju