Opremljen je "vrhunskim elektronskim akceleratorom"...
Ovo me sjetilo na jednu zgodu... sjedimo tak u bircu i pijemo kavu i jedan lik koji inače tam dangubi po cijele dane, počne je%at mene kak je taj Kymco sranj%, kak je to sve kineski poluproizvod, bla bla ( a on ne vozi ni auto ni motor) i tak priča on kak on nikad ne bi to kupio, kupio bi on Yamahu R1 i te spike... da se voza 300...
I sad prešli mi na drugu temu i krenem ja doma, i mislim si neš ti mog žuću je%at... i umjesto alnasera krenem ja kurblat bez kontakta... i kurblam ja malo a on procvjeto, kao sranje neće upalit... i ništ, ja sjednem na motor i zamolim ja njega, reko oćeš me gurnut samo da upali, da mogu doma. Lik sav sretan se ustane i krene mene gurat (inače koji su iz Bj - ovo se događalo na relaciji Charlie - Carpe Diem... - obe terase polupune...) i gurne on mene do terase i nazad (a ovi moji umiru...motor naravno ne pušta nikakav zvuk, al on i dalje ne kuži i gura ko sumanut), i ništa, velim ja daj me još jednom, pa da kresne...i taj 3. put ja kresnem gumbić i motor upali, ja reko "hvala" i odem...
"Respect a man's car, a man respects you." ili scoot