Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
neces dobit nista samo ce ti krajnja past za 15-30km,moja preporuka je malossi bijela centralna-iz iskustva znam
malossi bijeli centralni vise nikad! nikako ustimat skuter s njim nikako dobit onu ravnotezu izmedju ubrzanja i max brzine....
more bit,a ali kod mene je obratno s serijskim cetralnim skuter ide do 70 i jedva nabija do 90, a sa malossi centralnim je ubrzanje ujednaceno,kao sto reko svasta moze biti
nest sad kontam da bi dobra stvar bila iskombinirat neki dobar centralni (mislim neki kvalitetni ne kineski, bezimeni i sl) sa torsion controlom od narakua posto nije ko malossi neg je s lezajevima unutra. mozda bi se tako dobilo bar kolko tolko linearnije ubrzanje jer i polutke tu puno znace
Ja ispod bijelog stavim podlosku sirine federa,debljine 2-3mm i onda je Kako na peugeotu imas onaj kao tuljak na koji dodje feder...prvo stavim podlosku na tuljak pa bijeli malossi.Nikako da kupim torsion control da sa njim malo kombiniram
i jos samo linearni torku driver i ubrzanje bi trebalo biti ubitacno
linearnu vozim otkad sam uzeo skuter, i serijsku velicinu i oversize s tim oversize trenutno imam morini, a do nekidan sam imo piaggio sa novijih generacija masina. nema puno razlike u odnosu na nelinearnu posto ima snage na sirokom rasponu okretaja
kakav to higend mozes na 4t skuteru napraviti?
evo posto umene na agilityu nisu linearne zadnje polutke mislio sam uzeti naraku torku driver s linearnim polutkama i stad dali ti mislis bili se isplatilo to uzeti ili da sacuvam pare pa dogodine radim higend na skuteru(naravno skupio bi jos nesto para), a vec sa malossi bijelom centralnom imam u priliku linearno ubrzanje
ma netreba ti torque drive, samo ces bacit $$.... bolje si uzmi multivar ak nisi