Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
PLAVI FEDER KONTRASTA??
GY6PRO2TYPE:
--- Citat: duka - 29 Kolovoz, 2011, 03:46:17 ---linearnu vozim otkad sam uzeo skuter, i serijsku velicinu i oversize :icon_thumright: s tim oversize trenutno imam morini, a do nekidan sam imo piaggio sa novijih generacija masina. nema puno razlike u odnosu na nelinearnu posto ima snage na sirokom rasponu okretaja
--- Kraj citata ---
evo posto umene na agilityu nisu linearne zadnje polutke mislio sam uzeti naraku torku driver s linearnim polutkama i stad dali ti mislis bili se isplatilo to uzeti ili da sacuvam pare pa dogodine radim higend na skuteru(naravno skupio bi jos nesto para), a vec sa malossi bijelom centralnom imam u priliku linearno ubrzanje ???
animatrix:
kakav to higend mozes na 4t skuteru napraviti?
duka:
--- Citat: animatrix - 29 Kolovoz, 2011, 23:42:04 ---kakav to higend mozes na 4t skuteru napraviti?
--- Kraj citata ---
hmm.... :icon_scratch: mislim da ce moj do kraja sezone moc bit ajmo rec "high end" XD falit ce mi samo jos multi varoš i to onih bezveznih 7ccm :P
--- Citat: GY6PRO2TYPE - 29 Kolovoz, 2011, 19:41:50 ---evo posto umene na agilityu nisu linearne zadnje polutke mislio sam uzeti naraku torku driver s linearnim polutkama i stad dali ti mislis bili se isplatilo to uzeti ili da sacuvam pare pa dogodine radim higend na skuteru(naravno skupio bi jos nesto para), a vec sa malossi bijelom centralnom imam u priliku linearno ubrzanje ???
--- Kraj citata ---
ma netreba ti torque drive, samo ces bacit $$.... bolje si uzmi multivar ak nisi :icon_thumright:
GY6PRO2TYPE:
--- Citat: duka - 31 Kolovoz, 2011, 04:03:57 ---ma netreba ti torque drive, samo ces bacit $$.... bolje si uzmi multivar ak nisi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:falafala:
jure.bozic:
Na zip 50 4t bili mogao postići nešto oko prjenosa da ne košta puno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju