Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

PLAVI FEDER KONTRASTA??

<< < (5/7) > >>

ziloryder:
evo bas dobio neku ponudu za malossi bijele federe...oce li mi valjat sta... i koji su to???

Jurich:
vidin ja da ima ode koji se kuze u centralne federe  :icon_biggrin:
meni triba hitno pomoć jer za par dana vise necu biti kuci i tako ostajem bez garaze i alata pa bi tija problem rjesiti prije nego odem

imam novu gileru runner na njoj sve serijala osim multivara (sa 6,5 grama) i crnih federa kvacila...sad vrti skoro 9 rpm na ubrzanju
problem je u tome sta mi skuter krajnju nemoze razvrtiti (moze ali tek na 100 km/h, ista je stvar bila kad sam ima i 7,2 grama)
sad kako nastelati da mi vrti 9 rpm u krajnjoj između 90 i 95, jer ovako jedva priđe 80  :angry7:
aj pomazite  :help:

SAD SAM TEK VIDIJA DA JE KRIVI PODFORUM...

duka:
meksi centralni ili teze rolice, a mozda i oboje

dusVu:
koje su ti serijske rolice bile? stavi meksi centralni

Tscoot:

--- Citat: mrcina - 19 Kolovoz, 2011, 16:10:30 ---stvarno gubim 15kmh sa polinijevim plavim centralnim federom ???

--- Kraj citata ---

ja mislim da nebi smio toliko gubit jer.. ako stavljaš jači centralni trebao bi stavit nešto teže rolice pa ga uštimat s tim, s ovom plavom bi ti trebao puno ljepše radit tj lijepše postiže okretaje pri uzbrdicama... jedino ti je upitno sad dali će imat snage razvrtit ga do kraja po ravnici.. e sad neznam šta te više zanima.. krajnja brzina i manja snaga na uzbrdici ili veća snaga na uzbrdici i nešto manja krajnja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju