Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
PLAVI FEDER KONTRASTA??
GY6PRO2TYPE:
--- Citat: duka - 28 Kolovoz, 2011, 05:13:55 ---malossi bijeli centralni vise nikad! nikako ustimat skuter s njim :BangHead: nikako dobit onu ravnotezu izmedju ubrzanja i max brzine....
--- Kraj citata ---
more bit,a ali kod mene je obratno s serijskim cetralnim skuter ide do 70 i jedva nabija do 90, a sa malossi centralnim je ubrzanje ujednaceno,kao sto reko svasta moze biti :dontknow:
duka:
--- Citat: GY6PRO2TYPE - 28 Kolovoz, 2011, 12:09:13 ---more bit,a ali kod mene je obratno s serijskim cetralnim skuter ide do 70 i jedva nabija do 90, a sa malossi centralnim je ubrzanje ujednaceno,kao sto reko svasta moze biti :dontknow:
--- Kraj citata ---
nest sad kontam da bi dobra stvar bila iskombinirat neki dobar centralni (mislim neki kvalitetni ne kineski, bezimeni i sl) sa torsion controlom od narakua posto nije ko malossi neg je s lezajevima unutra. mozda bi se tako dobilo bar kolko tolko linearnije ubrzanje jer i polutke tu puno znace
marin-w:
--- Citat: duka - 28 Kolovoz, 2011, 05:13:55 ---malossi bijeli centralni vise nikad! nikako ustimat skuter s njim :BangHead: nikako dobit onu ravnotezu izmedju ubrzanja i max brzine....
--- Kraj citata ---
Ja ispod bijelog stavim podlosku sirine federa,debljine 2-3mm i onda je :icon_thumright:
Kako na peugeotu imas onaj kao tuljak na koji dodje feder...prvo stavim podlosku na tuljak pa bijeli malossi.
Nikako da kupim torsion control da sa njim malo kombiniram :angry7:
GY6PRO2TYPE:
--- Citat: duka - 28 Kolovoz, 2011, 14:41:45 ---nest sad kontam da bi dobra stvar bila iskombinirat neki dobar centralni (mislim neki kvalitetni ne kineski, bezimeni i sl) sa torsion controlom od narakua posto nije ko malossi neg je s lezajevima unutra. mozda bi se tako dobilo bar kolko tolko linearnije ubrzanje jer i polutke tu puno znace
--- Kraj citata ---
i jos samo linearni torku driver i ubrzanje bi trebalo biti ubitacno :headbang:
duka:
--- Citat: marin-w - 28 Kolovoz, 2011, 14:59:37 ---Ja ispod bijelog stavim podlosku sirine federa,debljine 2-3mm i onda je :icon_thumright:
Kako na peugeotu imas onaj kao tuljak na koji dodje feder...prvo stavim podlosku na tuljak pa bijeli malossi.
Nikako da kupim torsion control da sa njim malo kombiniram :angry7:
--- Kraj citata ---
to je i meni palo napamet al nisam napravio i jedno od toga, zamjenio sam ga :)
--- Citat: GY6PRO2TYPE - 28 Kolovoz, 2011, 19:44:23 ---i jos samo linearni torku driver i ubrzanje bi trebalo biti ubitacno :headbang:
--- Kraj citata ---
linearnu vozim otkad sam uzeo skuter, i serijsku velicinu i oversize :icon_thumright: s tim oversize trenutno imam morini, a do nekidan sam imo piaggio sa novijih generacija masina. nema puno razlike u odnosu na nelinearnu posto ima snage na sirokom rasponu okretaja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju