Pozdrav
Imam jedno pitanje za vas, obzirom da nijedan ''servis'' ne zna sta se desava (nisu mi tako rekli ali mi navode neke stvari kao moguce probleme a ja sam skoro sve te stvari vec zamenio).
Rekoh pametnije je da pitam ovde, ipak ste vi pametni ljudi.
Naime, imam problem sa mojim autom, Reno Clio iz `96, 1.2 benzin, verzija sa 3 vrata Oasis paket opreme (ako je to bitno) ,problem je taj da prilikom prelazenja preko neke vrlo male neravnine ili male rupe, iz zadnjeg dela se cuje jako lupanje kao da sam presao preko rupe od pola metra i odvalio kompletan zadnji deo. Neverovatno kako se cuje jako lupanje imam osecaj kao da uvek ostanem bez pola auta kad predjem preko tako male rupe (inace ih izbegavam). Pritom kao da cujem blago skripanje+lupanje kad nogom zatresem auto dok stoji, znate ono kad se stavi noga na gumu i zatrese se auto.
To je mali auto i kada je bio nov nije nesto preterano upijao rupe (jer nazad nema opruge vec samo gole amortizere)
ali ovo je sad preterano. Pomislio sam da je problem u amortizerima pa sam kupio nove i stavio medjutim problem je jos uvek prisutan.
Interesuje me sta vi mislite u cemu moze biti problem?
http://