Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner 180 FXR projekt 0 km :)
calicVXR:
--- Citat: vktr - 19 Svibanj, 2011, 00:28:57 ---mogo si batlax imat za 150-200 kn više
--- Kraj citata ---
A zaletio sam se s tim gumama,sta da ti kazem prijatelju...nije problem u lovi bio nego nisu imali i prednju i zadnju mc 29,trebalo je cekat od 7-10 dana i nije mi se dalo i uzmem mc16.... al sta sad,ili cu ih ostavit ovu sezonu ili cu ih probat prodat nekome pa nadoplatit za mc 29 ili batlax
SPecial:
--- Citat: calicVXR - 19 Svibanj, 2011, 00:36:19 ---A zaletio sam se s tim gumama,sta da ti kazem prijatelju...nije problem u lovi bio nego nisu imali i prednju i zadnju mc 29,trebalo je cekat od 7-10 dana i nije mi se dalo i uzmem mc16.... al sta sad,ili cu ih ostavit ovu sezonu ili cu ih probat prodat nekome pa nadoplatit za mc 29 ili batlax
--- Kraj citata ---
Batlax je jako mekan,pa ce ti se od iza potrositi vec nakon mjesec i pol,ako se volis brze voziti,stoga je neko nepisano pravilo da iza ied tvrđa,a naprijed najmeksa koja postoji,jer ne zelis da ti preko nosa pobjegne.
Deny:
ako vec uzimas uzmi bridgeston hoop bo2 prednju i zadnju gumu postoje dimenzije za runera a guma je predobra ,meni se potrosila u 6tkm,zadnja ostala bez sare a prednja moze jos vozit :icon_thumright: :icon_thumright:
vktr:
--- Citat: SPecial - 19 Svibanj, 2011, 02:44:09 ---
Batlax je jako mekan,pa ce ti se od iza potrositi vec nakon mjesec i pol,ako se volis brze voziti,stoga je neko nepisano pravilo da iza ied tvrđa,a naprijed najmeksa koja postoji,jer ne zelis da ti preko nosa pobjegne.
--- Kraj citata ---
za ovo si su pravu :icon_biggrin:
ako ti nije ružna molas
ili metzeler me7teen koja bi terbala duže trajat a i nije loša
steeef:
napred stavi molasicu svakak a iza kak oš,ne kupuje se guma po šari i izgledu,bar niko normalan tak ne kupuje gumu..uostalom ni sava ni dunlop i još neke mi nemaju ljepšu šaru od molasa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju