Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 FXR projekt 0 km :)

<< < (4/9) > >>

calicVXR:

--- Citat: duje87 - 17 Svibanj, 2011, 22:31:51 ---steta bacanja novaca na te gume,al svidja mi se volja vlasnika :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Na kraju sam kupio MC 16... 580 kuna u Auto Kreši...jer nisu imali obadvije mc 29 pa nisam htjeo kombinirat nego dvije iste...p.s u gume je jos najmanje i ulozeno novaca...

calicVXR:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 17 Svibanj, 2011, 23:10:19 ---a koja je cijena ako nije tajna? ;D
Inace ta boja crna ce ti dobro stojat,pogotovo sto je runner,al da ne mislis da bi bilo monotono ako ga citavog u tu boju? Mozda neke dijelove u ljubicastu,ako je vec perla ljubicasta :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Tajna je nazalost :)  :-X Idu utezi na volanu u crvenu,sarafi plastika u crvenu,sarafi dekla u crvenu,i red sponge je crvena...mislim da je to dobitna kombinacija i sto je najbitnije nikog ne kopiram  :icon_biggrin:

steeef:

--- Citat: calicVXR - 17 Svibanj, 2011, 23:43:18 --- Na kraju sam kupio MC 16... 580 kuna u Auto Kreši...jer nisu imali obadvije mc 29 pa nisam htjeo kombinirat nego dvije iste...p.s u gume je jos najmanje i ulozeno novaca...

--- Kraj citata ---

trebal si naručit kod njih i čekal bi dan dva..ove gume su stvarno loše i ko što dule kaže,bacanje para..

crno crvena kombinacije jebenica..pogotovo dok je mat crno u igri  :headbang:

calicVXR:

--- Citat: stefek - 18 Svibanj, 2011, 09:43:32 ---trebal si naručit kod njih i čekal bi dan dva..ove gume su stvarno loše i ko što dule kaže,bacanje para..

crno crvena kombinacije jebenica..pogotovo dok je mat crno u igri  :headbang:

--- Kraj citata ---
ispravit cu i to nekako,prodat pa kupit druge...
A kombinacija je i meni najjaca iako govore da je isfurana...  :nono:

vktr:

--- Citat: calicVXR - 18 Svibanj, 2011, 09:57:05 ---ispravit cu i to nekako,prodat pa kupit druge...
A kombinacija je i meni najjaca iako govore da je isfurana...  :nono:

--- Kraj citata ---
mogo si batlax imat za 150-200 kn više

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju