Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 FXR projekt 0 km :)

<< < (6/9) > >>

calicVXR:

--- Citat: stefek - 19 Svibanj, 2011, 11:16:49 ---napred stavi molasicu svakak a iza kak oš,ne kupuje se guma po šari i izgledu,bar niko normalan tak ne kupuje gumu..uostalom ni sava ni dunlop i još neke mi nemaju ljepšu šaru od molasa.

--- Kraj citata ---
Hvala vam na savjetima kolege :D danas-sutra cemo to sredit s gumama pa cemo na djir neki po ZG-u...

calicVXR:
Evo update: zadnji kraj cijeli slozen,danas se montira i prednji...cini mi se da je  :icon_thumright: ispalo :D

steeef:
imaš sporcki čep rezervara,hehe
dobro je ispal..sam bija ja poklopce zadnjih žmiga uzel neke prozirne il one neke aftermarket i to od starijeg modela prije redizajna(oni kaj su obli i više uz plastiku,a ne one sa izbočenim rubom) :icon_thumright:

calicVXR:

--- Citat: stefek - 27 Svibanj, 2011, 11:31:58 ---imaš sporcki čep rezervara,hehe
dobro je ispal..sam bija ja poklopce zadnjih žmiga uzel neke prozirne il one neke aftermarket i to od starijeg modela prije redizajna(oni kaj su obli i više uz plastiku,a ne one sa izbočenim rubom) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ja sam bas htjeo ove... a cep je privremeno gore i bas mi je AWWW hahahaaha

igor.sb:
samo nek taj air box ostane gore
sam steta sto blatobran nije u boji airboxa, ovakav lakiran ni to to  :dontknow:

:icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju