Općenito > Propisi

Retrovizori

<< < (7/8) > >>

..::IVKULJA::..:
et ja se privremeno ostavljam stuntanja dok neuzmem neki skuter za zajebanciju...na sp idu oba retrovizora,tablica,mali vizir,al ce zato bit naturpijan i murja me moze povuc za kabal;)

cika_kure:
zivim u zagrebu i vozim skutere oko godinu i pol i sve je bez retrovizora nekako vise vjerujem svome oku, jednostavno mi je lakse tak, a i na retracu nemam potpunu preglednost... to sto ste rekli da se bez retraca moze samo u nekom selu uopce nije istina, vecinu vremena se vozikam po centru, kaos je u prometu i jos mi nikad nije doslo da stavim retrace... to je sve samo stvar navike i nista drugo, istina je da su na jacim motorima neizbjezni... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

PROOF:
ja imam samo ljevoga jer dok sam se skrsil sam desnoga slomil a i desni mi ne treba...sve gledam ljevim...

probiker:
Ja na svom skuteru nema retrovizore i nisam imo nikakvih problema. Policija me bar 5 puta zaustavila i nisu mi ništa rekli...
samo pogledali papire, pitali jel sam pio i doviđenja

Genesis051:
Ehh... Filiplatinovicz... rekla bi moja nona: "...za niš usta hladiš !" ...  ;D :icon_biggrin: ;D

Dečki poštovani (oni, koji skidaju retrovizore)... možete se vi okretat i računat da je to sigurnije i stvar navike, ili bilo što treće... ali to vam je obaveza imat... da ne mislite možda, da je tvornica, koja proizvede skuter i/ili motocikl jaaaako sretna, što mora postavljat i oba retrovizora na svoje proizvode... zakoni ih obavezuju za većinu tržišta !...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju