Općenito > Propisi
Retrovizori
SlowRider:
--- Citat: Genesis051 - 06 Veljača, 2008, 00:21:24 ---Tc, tc, tc... vi mladi i okretni, pa okrećete glavu iza, da vidite situaciju iza sebe...
A gdje je tu gubljenje kontrole nad situacijom ispred sebe, dok ste okrenuti iza ?...
Još ćete mi reći da je sve pod kontrolom... Ma, mo''š mislit... Nije ni ovako, a kamo li okretom glave za pogled preko ramena...
--- Kraj citata ---
Potpis
Cole#2:
--- Citat: Genesis051 - 07 Veljača, 2008, 17:00:25 ---
--- Citat: Cole#2 - 07 Veljača, 2008, 14:39:34 ---gene sada morate i vi biti faca i skinuti retrovizore, da budeti blizi nasim godina, tj. nasem điru hehehe
--- Kraj citata ---
Tko to "vi" :dontknow: :icon_scratch: ??? (ovdje se oslovljavamo sa "ti", bez obzira na godine, a u stvari nije bit u godinama nego prometu)... u prometu smo svi isti...
A retrovizori... ehh... sorry... ne protivim se tebi (što mi ne pada na pamet skinut zrcala), nego bi se protivio sebi... to je protiv MOG uvjerenja, a i komoditeta... tako sam se navikao, da znam i tko/što je iza mene... (da se sad više ne bi okretao glavu, zbog pogleda iza sebe)...
A i Zakon je na mojoj strani... da nije, onda bi ja bio na njegovoj (tako me učila bečka dadilja : da poštujem vlast)...
...I, da se vratim na citat: ja nikad nisam otišao daleko od vaših godina... bar po pameti, hehe... :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma zafrkancija jos najbokje da se TI okrećeš na onome motoru iza... aj aj skuter lako se njima ali opet nije gust voznja kada se svakih 5 sek moras okricati iza... ja imam retrovizore na gileri a ima san ih i na pežou tako da nema sanse da ih skinem
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 05 Veljača, 2008, 23:34:33 ---ja da imam R motor nebi imo retrovizore, samo gledas mrtvi kut i po gasu, ja na scootu nemam retrice, jer su ruzni....
--- Kraj citata ---
Da to sam i ja mislio pa kad sam vozio R6 skinul ih ja dole izgleda bolje i idem ja 230km na sat po autoputu i da ću se prestrojit u drugu traku okrenem se da vidim malo skoro mi vrat slomilo tako da na r motoru obavezno retrovizori :angry7:
zoki_NRG:
pa ajde reci koliko imas godina...kad si tolike generacije iznad...znamo mi da smo mladi...al jebiga...dobro dode retrovizor...
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: zoki_NRG - 09 Veljača, 2008, 20:29:12 ---pa ajde reci koliko imas godina...kad si tolike generacije iznad...znamo mi da smo mladi...al jebiga...dobro dode retrovizor...
--- Kraj citata ---
klik na njegov nick...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju