Općenito > Propisi
Retrovizori
MARINO:
A jebali vas retrovizore,tu 3 stranice ispisali,svi itekako dobro znamo da su retrovizori potrebni,i sto imas brzi motor to je veca potreba za retrovizorima,ti kad ides preticat auto moras pogledat iza i u trenutku kad se nabijes autu na guzicu da ga predjes kad napravis mrtvi kut on da takne kocnicu ti si gotov...a jbg jos sam mulac,imam 16g i stuntam i ne pada mi napamet da ih vratim gore,vratit cu ih onda kad mi dodje pamet :headbang: :laughing11:
dino_sk:
--- Citat: filiplatinovicz - 20 Siječanj, 2008, 02:57:39 ---samo stari modeli, koji originalno nisu imali retrovizore smiju bit bez njih. tko nema lijevi (obvezan) mogao bi biti kažnjen pa i privremeno isključen iz prometa...
--- Kraj citata ---
potpis,mene je kaznio s 300kn al me nije iskljucio iz prometa a mogao je jer po zakonu vozim tehnicki neispravno vozilo
marin-w:
Eto vec kad se spominju retrovizori,meni netko maznuo lijevog prosli tjedan !! Mamicu mu,a desnog mi ostavio da ga mlatim njime kad ga nadjem !!
replcnt:
--- Citat: Genesis051 - 06 Veljača, 2008, 00:21:24 ---Tc, tc, tc... vi mladi i okretni, pa okrećete glavu iza, da vidite situaciju iza sebe...
A gdje je tu gubljenje kontrole nad situacijom ispred sebe, dok ste okrenuti iza ?...
Još ćete mi reći da je sve pod kontrolom... Ma, mo''š mislit... Nije ni ovako, a kamo li okretom glave za pogled preko ramena...
A styling sa ili bez retrovizora... naravno da je subjektivan, a ako vam se ne sviđaju retrovizori, vi kupite kamere i malene displeye, koje ugradite u plastiku na volanu... Uvijek ima riješenja, samo je pitanje financijskog iznosa :laughing7: ...
A pogled unazad ne bi nikakvom estetikom uskraćivao... ali ja sam ionako generacija povrh vas...
Ja sam na Pony bicikli imao banana-sic i 2 (slovima: dva) retrovizora :frajer:...
--- Kraj citata ---
I JA :headbang: :headbang: :headbang:
Genesis051:
:frajer: :frajer: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju